Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkHamile kalmak için ilişkiden sonra hemen duş almamak mı gerekiyor??
Yaklaşık 6 aydır eşimle korunmuyoruz. Adet zamanm duzenli 28gunde bir. Yumurtlama donemlerinede dikkat edıyorum. Amaçevremdekiler direkt duş alma yarım saat bekle diyolar banada o sacma geliyor. Beklenincemı hamile kalinıyor?
İki gebeliğim de de biraz geç duş aldım Cnm ayaklarını dik ve oyle yat nasip oldumu herşekikde olur da işte bi umut buda rabbim tez zaman da nasip etsin inşallah
İki gebeliğim de de biraz geç duş aldım Cnm ayaklarını dik ve oyle yat nasip oldumu herşekikde olur da işte bi umut buda rabbim tez zaman da nasip etsin inşallah
Amin insallah. Korunmayi biraktiktan sonra ilk ay 5gun gec geldi adetim. Herhalde psikolojikti. Cunku hayatimda ilk defa gecikti diyebilirim. Bide suan gecikti 5 ay oldu o gecikmeden bu yana. Buda ikinci gecikme. Umutlanmakta istemiom yine psikolojiktir diye ama duzenlyken byle olmasida acaba dedrtiyor
Amin insallah. Korunmayi biraktiktan sonra ilk ay 5gun gec geldi adetim. Herhalde psikolojikti. Cunku hayatimda ilk defa gecikti diyebilirim. Bide suan gecikti 5 ay oldu o gecikmeden bu yana. Buda ikinci gecikme. Umutlanmakta istemiom yine psikolojiktir diye ama duzenlyken byle olmasida acaba dedrtiyor