- 26 Kasım 2017
- 69
- 29
- 3
- 30
- Konu Sahibi Nhrdml8894
Adet zamanm duzenli 28gunde bir.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da dr en az bi 20dk bekle ddi hemen kalkinca geri cikan daha cok oluyo ya o yuzden bekleyin diyolar sansi artirmak icinYaklaşık 6 aydır eşimle korunmuyoruz. Adet zamanm duzenli 28gunde bir. Yumurtlama donemlerinede dikkat edıyorum. Amaçevremdekiler direkt duş alma yarım saat bekle diyolar banada o sacma geliyor. Beklenincemı hamile kalinıyor?
Amin insallah. Korunmayi biraktiktan sonra ilk ay 5gun gec geldi adetim. Herhalde psikolojikti. Cunku hayatimda ilk defa gecikti diyebilirim. Bide suan gecikti 5 ay oldu o gecikmeden bu yana. Buda ikinci gecikme. Umutlanmakta istemiom yine psikolojiktir diye ama duzenlyken byle olmasida acaba dedrtiyorİki gebeliğim de de biraz geç duş aldım Cnm ayaklarını dik ve oyle yat nasip oldumu herşekikde olur da işte bi umut buda rabbim tez zaman da nasip etsin inşallah
Dedikleri dogruymus yanii cok tesekkur ederim :)bana da dr en az bi 20dk bekle ddi hemen kalkinca geri cikan daha cok oluyo ya o yuzden bekleyin diyolar sansi artirmak icin
Bi test yap canım inşallah vardır bebişinAmin insallah. Korunmayi biraktiktan sonra ilk ay 5gun gec geldi adetim. Herhalde psikolojikti. Cunku hayatimda ilk defa gecikti diyebilirim. Bide suan gecikti 5 ay oldu o gecikmeden bu yana. Buda ikinci gecikme. Umutlanmakta istemiom yine psikolojiktir diye ama duzenlyken byle olmasida acaba dedrtiyor
Sabah yaptim cikmadi hayal kirikligi oldu yine bu seferde duzenliyken niye gelmio diyip duruomBi test yap canım inşallah vardır bebişin
Bundan sonra oyle yapicamYatmakta fayda var bir de karna masaj spermleri hizlandiriyormus![]()
Bundan sonra oyle yapicamYatmakta fayda var bir de karna masaj spermleri hizlandiriyormus![]()