Evet canım o günlere denk gelmesi lazım
Yumurtlama olmazsa bebişte olmaz Hamile kalmak için en uygun zaman, yumurtlama günü ve öncesindeki 1-2 gün. Bir sonraki yumurtlama dönemi gelinceye kadar hamile kalma ihtimalin yok denecek kadar az. Bu yüzden yumurtlama dönemi hesaplama işi önemli
Yumurtlama olmazsa bebişte olmaz Hamile kalmak için en uygun zaman, yumurtlama günü ve öncesindeki 1-2 gün. Bir sonraki yumurtlama dönemi gelinceye kadar hamile kalma ihtimalin yok denecek kadar az. Bu yüzden yumurtlama dönemi hesaplama işi önemli
Evet canım mesela ben bu ay senin takvimine göre sende yazan 17 yi değerlendirdim olurmu bilmiyorum bakalım nasip rabbim nasip eder inşallah hepimiz e sağlıklısını hayırlısını
Evet doğru olan o gün aşırı yani 1 gün olacak 1 gün olmayacak sekilde bende ilk bebeğime öyle hamile kaldım dinlenmek gerekliymiş rabbim yüzüne gülsün inşallah