• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE KALMAK İÇİN GLİFOR KULLANANLAR!!

Niloya444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2020
2.643
1.738
53
Merhaba kızlar bende 4 yıldır bilgiğim poliskistikle mücadele ediyorum adetlerimi bozmadı ama tüylenme sivilce ve prolaktin hormanında değilikler yaptı.1 yıldırda evliyim ve durumu bildiğim için ilk zamandan beri korunmuyorum ama birşey elde edemedim .2 ay önce doktora gittim ve poliskistiğim şuan gözükmediğini falan söyledi.klomen verdi 4 tane yumurtam oluştu 24,20,19,14 iğne veremem dedi ama ben evde takip ettim ve 2 gün geçmesine rağmen ovülesyon olmadı hemen doktoru aradım ve gidip iğne almamı yoksa kist olacağını söyledi öylede oldu.sonra bir daha doktara gidip devem etmedim.sadece prolaktinle uğraştım.Uzun yazdım baya kusura bakmayın bu ay tartıldım 58 kiloyum boyum 1.70 karar verdim kenddi kendime glifor aldım ve kullanıyorum.bu ay adetim oluncada 5 gün femara kullanıcam ve 5 gün sonunda gidip sadece yumurtalarıma bakıcam çok büyüşlerse iğne alıcam ve kendim yapıcam.böyle kendi kararlarıyla kötü sonuç alan var mı.sizden başka sorabilceğim kimse yok

Bence doktoru değiştirin. O ay izlenecek yol ultrason kontrolüyle çizilir. Bu ebatlar reglin kaçıncı günü ölçüldü?

ultrasonla ölçüldü zaten.reglin 14 günü 4 tane olmuşlardı 5 gün günde 2 tane kullandım ama +ovitrella olmadı kendim femara alıp kullansam olur mu daha etkili diyoşar

ultrasonla ölçüldü zaten.reglin 14 günü 4 tane olmuşlardı 5 gün günde 2 tane kullandım ama +ovitrella olmadı kendim femara alıp kullansam olur mu daha etkili diyoşar
Başka bi doktora git erken büyümüşler. Belki 12. Gün ideal büyüklük olur ve o zaman iğne vurulur. 24 kist demek 20 de kiste gidiyo denebilir. Genelde 20yi bulmadan vurulur iğne. 🤔 ilacı doktor versin ve daha erken ölçümleri yapsın.

ben varım ama kucağıma alamadım mol gebelikle sonuçlandı ... kürtaj oldum temmuzda 1 sene yasak dediler 2021 temmuzda tekrar denicem şansımı
mol gebelik mi hiç duymadım.korunma süreside epey uzunmuş umarım il seferde hamile kalırsın ve sağlıla kavuşursun bebeğine. gliforu doktor mu tavsiye etti ne kadar zaman içinde gebelik oldu.önceki sürecin nasıl ve başka birşey kullandın mı lütfen biraz bilgilendirirmisin benide

yok mu başka benim gibi zayıf olup gliforla hamile kalan? anlatın kızlar anlatında duyalım iyi kötü birşeyler

mol gebelik mi hiç duymadım.korunma süreside epey uzunmuş umarım il seferde hamile kalırsın ve sağlıla kavuşursun bebeğine. gliforu doktor mu tavsiye etti ne kadar zaman içinde gebelik oldu.önceki sürecin nasıl ve başka birşey kullandın mı lütfen biraz bilgilendirirmisin benide
Doktor tavsiye etti başka bir şey kullanmadım sadece adetin ikinci günü soğan kürü yaptım içtim pco.icin birebir saracoğlu sitesinde var ordan bakabilirsin. Mart ayında içtim mayısta hamile kaldım ama işte basıp değilmiş

Back
X