• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için eşiyle klomen kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm arkadaşlar. Eşimin sperm sayısı düşüklüğü nedeni ile bir defa tüp bebek tedavisi yaptırdık. Gebe kaldım. Kimyasal gebelikmiş 6 haftalıktı düşük gerçekleşti. Bir daha yaptırmadık. Başka bir doktora gittik. Bize klomen önerdi. Eşimin sperm sayısı 3.000 idi. 1 ay kullandı. 26.000 olmuş :3: Çok mutlu olduk. Şimdi 1,5 ay oldu. Hala kullanmaya devam ediyor tabi çalışmalarımızda sürüyor :9: Ve ben bu ay içinde ayın 10dan beridir tuhaf duygular ve belirtiler içerisindeyim. Regl dönemime 5 gün var bekliyorum. gecikme olursa gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Gelişmeleri bildiririm. İnşallah tutmuştur bebeğim beni :49: Bende hamiş kalırım.

ayyy inşallah hamilesindir.bende klomen kullandım ama eşim kullanmadı yeni duydum bir sorayım doktoruma :)

ama klomenin prospektüsünde okudum erkek interfilitesi içinde kullanılır diye

Tekrar selam arkadaşlar
güzel haberlerle gelmedim. Bu ay hamiş olamadım :50: çok üzgünüm :43:
Ama eşim klomene devam ediyor ben bu ilaçtan çok ümitliyim bakalım zamanla ne olacak. Inşallah önümüzdeki günlerde müjdeli haberler veririm sizlerdende müjdeli haberler alırım. Allah herkeze hayırlısını versin

Slm arkadaşlar. Eşimin sperm sayısı düşüklüğü nedeni ile bir defa tüp bebek tedavisi yaptırdık. Gebe kaldım. Kimyasal gebelikmiş 6 haftalıktı düşük gerçekleşti. Bir daha yaptırmadık. Başka bir doktora gittik. Bize klomen önerdi. Eşimin sperm sayısı 3.000 idi. 1 ay kullandı. 26.000 olmuş :3: Çok mutlu olduk. Şimdi 1,5 ay oldu. Hala kullanmaya devam ediyor tabi çalışmalarımızda sürüyor :9: Ve ben bu ay içinde ayın 10dan beridir tuhaf duygular ve belirtiler içerisindeyim. Regl dönemime 5 gün var bekliyorum. gecikme olursa gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Gelişmeleri bildiririm. İnşallah tutmuştur bebeğim beni :49: Bende hamiş kalırım.

İlk ay olmadı ama sabırla bekledik. Güzel haberler gelişmiş olabilir. Bunu bir Allah biliyor şu anda, 2 gün sonrada ben bileceğim inşallah..2 ay klomen tedavi sonrası doktorumun tavsiyesi ile son ay kendim 2 kutu Serophen kullandım. Normalde Düzenli bir regl dönemim var. Takvim tutuyorum sürekli bu ay 3 gün geciktim Çok inanıyorum gebe kaldığıma Allahım yüce rabbim :9::9: İnşallah gebe kalmışımdır. Çok dua ettim çooookk... Allahım olmayanlara yardım etsin

Back