- Konu Sahibi EU1
-
klomeni gün de 2 tane kullanıyorum cnm eşim günde 1 tane kullanıo.drum bana pko konusunda herhangi bişi sölemedi sanırım yok.glikofeni dr mu verdi cnm sen kendin mi kullanıosun o ilacı kk da duydum yumurtlamayı düzenliomuş.kilo da verdiriomuş die duydum. daha çok kilo problemi olanlara veriliomuş cnm yani ben öle duydum. senin öle bir sorunun var mı ?
canım kesinlikle haklısın ben hiç doktora gitmeden 1 yıl bekledim hayatım en büyük hatası oldu sanıyorum sorunun ne olduğunu bilmeden geçen 1 yıl gerçi hoş doktora gittim sonuç aynı yine bi sorun yok ama tam 4 yıldır uğraşıyorum yine 1 yıldır hiç bişi yapmıyorum çünkü gerçekten allak bullak oldum klomene gelince ilk kullandığımda bi problem olmadı ama sonraki ay kist oluşmasına neden olsu ve bi ay doğum kontrol hapı kullandım bunlar benim için çok anormal şeyler çünkü rahimim yumurtalıklarım regl günlerim herşeyim o kadar güzel ve normalki haplara entersan tepkiler verdim neyse herkezin bünyesi farklı dicem o ki yumurtalıklarında kist oluştu o ay mesela bide klomeni kullandığını düşün yumurtalıkları büyüten hap eminim kisstleride tetiklicektir Ammada prof konuştum ya artık uzun yıllar geçtiği için inannın içimdeki o kıpırtı umut herşey tükendi tamamiyle mantık ve donuk duygularla hareket ediyorum oysaki bana çok ters:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım eşinin klomen kullandığını yazmışsın.benimde eşimde sayı va hareketlilik problemi var sizede bu yüzden mi verdi ilacı?
inşallah en kısa zamanda tedavin sonuç verir..........
slm cnm biz de sayı normal de hareketlilik düşük dedi gerçi kk da bi bayanla konuştum onun eşinin bizimkinden daha düşükmş ama normal yolla hamile kalmış allah nasip etmiş işte cnm ya hayırlısı :1ninca: sengözlerimebaksanab
biz de 1 yıl korunduk 1 yıl bekledik işte geçen yıl da ameliyat oldu keşke korunmasaydık ya daha önce anaaaaa kıs sen artık prof olmuşsun valla :çok üzgünüm: hım zaman geçtikte biz de öle olucas demek ki senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
canım biliyorum mucizeler yaşanabiliyor.bende bir umut belki bu süreci hızlandırabilirmiyim diye araştırıyorum.
umarım bizimde mucizemiz bizi bulur........
canım benim aman sen bizim gibi olma inş en yakın zamanda bebişin olur boşver prof olup napcan sizlerin şansı daha fazla çok başındasınız ama eğer endişelerin varsa hemen bi doktora görün biz bebek istiyoruz sağlıklıyımım diye haydi gaza mubarek olsunsüprizzzzz
DR GİDİOM CNM SATEN DR KLOMEN VERDİ EŞİMDE BEN DE KULLANIOS HAYIRLISI benneyaptımki
haydeee gazan mubarek ola ben daha yenisin sanmıştım hadi allah rast getirsin inş en kısa zamanda işin enteresan yanı bu klomeni eşlere veriyo olmaları acaba benim doktorum bu kısmı atladımı ya benim eşime vermemişti kafam karıştı:uhm::uhm::1shok::1shok:
slm esra eşin niye kullanıyo bende 3 senedir falan kullanıyorum ama eşime vermedi hiç dr
buna kadar hep özel dr gittim bişey çıkmadı tüp bebek dediler en son bende başka dr aramaya başladım şimdi özel bi hastanede 4 aydır falan muayene oluyorum guatr içinde ilç verdi dahiliyeci bakalım hiç ümidim kalmadı aslında ama biliyorum ümitsizlik kötü bişey canım sen kaç yıllık evlisin nezamandır tedavi oluyosuna.s.
DR GİDİOM CNM SATEN DR KLOMEN VERDİ EŞİMDE BEN DE KULLANIOS HAYIRLISI benneyaptımki
canım benim eşimdede varikosel var.tedavi olmadan çocuk olmuyomu?
cnm benm eşimde dr.şuan yeni denemeye başladığımız için daha bişey yapmadık.sağda varikosel varmış ama kısırlığa kesin neden değil diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?