hamile kalmak için eşiyle klomen kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
bu ay klomen kullanıyom ve eşimde klomen kullanıo aranızda eşiyle kullanan var mı ve hamile kalan aslında şubat ayında ben çatlatma iğnesiyle hamile çıktım ama nolduysa olmadı senağlama ya artık o kadar çok sıkılıom ki olsun artık yani zaman geçtikce daha da zor olacağa benzio :a015:

merhaba..4 yıllık evliyim.iki ay önce çocuk istediğimize karar verdik.yıllardır adetlerim düzensiz ve ben pco olduğumu yeni öğrendim.şimdi çok endişeliyim.yalnız olmadığımı bilmek benim için çok önemli arkadaşlar.samimiyetiniz iyi niyetiniz beni buraya çekti.şimdiden teşekkürler.umarım hepiniz en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz,kavuşuruz..

ben de de adet düzensizliği var ya ve eşim geçen yıl varikoselden ameliyat oldu offfffff

benim eşim kullanıyor ben kullanmıyorum ama bu ilaç eşime çok kilo aldırdııı

yaaa eşine mi kilo aldırdı sizin nie olmuo ben rahim filmi çekildim kanallarda açık bilmiom bu ay gene denices inş olur ya ....

arkadaşlar kaç aydır deniyosunuz bebek yapmayı?ben doğum kontrol hapını bırakalı 2 ay oldu iki ay hiç gelmedi adetim.dr farlutal verdi.şimdi adetliyim..klomen kullansammı yoksa daha denesemmi bilmiyorum.ne önerirsiniz?

klomenle bu ay denicez ama sen kendin alıp kullanma ben ce cnm bi uzmana görünsen iii olur çünkü benim arkadaşımda kullanıodu bırakmak için bile dr gitti ve öle bıraktı ben 4 yıldır evliyim 2 yıldır bebek istios klomeni bu ay kullanıyoruz hayırlısı

cnm artık hangi dr a güveniceğimi şaşırdım valla.4 yıldır sürekli dr dayım.sağ overde büyük bir kist patladı nerdeyse iç kanamadan ölüyodum.bana daha yeni pco olduğumu söyledi dr.bende saf saf korunuyorum.bilseydim daha önce başlardım tedaviye..off of

çok geçmiş olsun cnm ya biz de keşke korunmasaydık hemen yapsaydık belki olurdu ama bölesi nasipmiş cnm ben ocak ayından beri her ay dr gidiom bu ay klomen kullanıom aslında şubat ayında beta hcg 23.28 çıktı hamilemiydim diilmiydim bilmiom.hayırlısı allahtannnnn sabır cnm sabır

amin hepimize allah sabır versin.klomen i kaç adet içiyosun günde?bazılarına 1 tane başlatıyolar bazılarına 2 tane.sendede pco varmı?glikofen kullanıyorum 10 gün oldu.adeti düzenleyip yumurtlamayı arttırdığını duydum.senin bilgin varmı cnm?

arkadaşlar klomen neyin tedavisine kullanılıyor acaba

cnm bu ilaçlar yani klomen,ganophen yumurtaların gelişmesine yardımcı oluyor.çünkü yumurtalar yeterli derecede olgunlaşmayınca gebelik oluşamıyo adet düzensizlikleri meydana geliyo.:1rolleyes:

tşk tuğbacım

benede ganopene tedavisi görmüştüm

klomeni gün de 2 tane kullanıyorum cnm eşim günde 1 tane kullanıo.drum bana pko konusunda herhangi bişi sölemedi sanırım yok.glikofeni dr mu verdi cnm sen kendin mi kullanıosun o ilacı kk da duydum yumurtlamayı düzenliomuş.kilo da verdiriomuş die duydum. daha çok kilo problemi olanlara veriliomuş cnm yani ben öle duydum. senin öle bir sorunun var mı ?

cnm çok geçmş olsun ya :çok üzgünüm: daha önce guatıra hiç bakmadılar mı ya bu dr lar da bi acayipler güvensek mi güven mesek mi yani guatır için ne yapacaklar peki ilaç kullanarak hamile kalan var hamileliği boyunca da guatır ilacı kullanan var. hayırlısı çok büyük engel yok aslında yani allahım nasip eder inş bizede yerimseniben

merhaba arkadaşlar sitede yeniyim ama bu konda eski klomen denen ilaç rahim duvarını inceltiyo bende aşılama tedavisinde 3 ay kullandım ama sonra baktıkki rahim duvarı incelmiş yani o ilçalarda doktor kontrolü altında kesinlikle öle kullanılmalı bunu takibini biz yapamayız biliyosunuzki bebişin tutunabilmesi için rahim duvarı çok çok önemli

birde eklemeyi unuttum klomen yumurtalıkları fazla geliştirdiği için normalden fazla o yüzden o kistlere sebep oluyo ben kis mis bilmezken o hapla kislerle tanıştım

CNM BENİM DE ÜYELİĞİM PEK ESKİ DİİL HŞG ARAMIZA :1hug: BEN Bİ RAHİM FİLMİNDEN ÖNCE İÇTİM BİDE ŞİNDİ BENİM DR OPERATÖR VE BAŞHEKİM BU KONUDA DR MA SONSUZ GÜVENİYORUM CNM yerimseniben SÜREKLİ SATEN KULLANILMAZ DEDİ VERİRKEN sengözlerimebaksanab RAHİM DUVARINI İNCELTTİĞİNİ YENİ DUYDUM ÖĞRENECEĞİMİZ DAHA ÇOK ŞEY VAR ANLAŞILAN :çok üzgünüm: fisfisfis :sm_confused:

merhaba..insanın konuşabilceği bu kadar insan olması ne güzel:)sanırım klomen tedavisi en fazla 2-3 ay veriliyo.olmassa ara veriliyo.kaş yapalım derken göz çıkarmayalım dimi şekerler..esrasebahattincim çok fazla kilom yok aslında 1.64 boy 62 kiloyum ama kilo kontrolünde zorlanıyorum.daha fazla almaktan korkuyorum çünkü pco da yemesende metabolizman yavaşladığı için kilonu kontrol etmekte zorlanıyosun.bir de yaşım 29.doktor 1 sene deneyin dedi.ben nie bu kadar beklettiklerini anlamıyorum.bu kadar adet düzensizliğine..olmassa onu dene bunu dene geçicek aylar..

ben de aynıyım işte kilo problemim var biras yok sa ben pkomuyum senağlama ben de 30 benim dr dediki biras kilo ver aşılama yapacak sanırım belki olur dio benim dr da ağırdan alıo biras ama dediğin gibi yaş da gidio cnm ya :1no2: :1no2: :1no2: :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…