E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
slm kızlar bende klomen kullanıyorum 6 yıllık evliyiz evlendiğimizin 2. yılı hamilelik oldu ama 2. ayında düştü ondan bu ya na klomen kullanıyoruz şimdi ara verdi yumurtalıklarımda kist oluşmuş bundan önceki kontrolümdede yumurtaların çok iyi çatlamış demişti dr ama gene olmadı çok yıpratıcı bi süreç allah herkese yardım etsin rahim filmi bede çektirdim hemde 2 sefer çok kötü bişeymiş 1 ay önce gizli guatr olduğum çıktı sebep oymuş
merhaba arkadaşlar sitede yeniyim ama bu konda eski klomen denen ilaç rahim duvarını inceltiyo bende aşılama tedavisinde 3 ay kullandım ama sonra baktıkki rahim duvarı incelmiş yani o ilçalarda doktor kontrolü altında kesinlikle öle kullanılmalı bunu takibini biz yapamayız biliyosunuzki bebişin tutunabilmesi için rahim duvarı çok çok önemli
merhaba..insanın konuşabilceği bu kadar insan olması ne güzel:)sanırım klomen tedavisi en fazla 2-3 ay veriliyo.olmassa ara veriliyo.kaş yapalım derken göz çıkarmayalım dimi şekerler..esrasebahattincim çok fazla kilom yok aslında 1.64 boy 62 kiloyum ama kilo kontrolünde zorlanıyorum.daha fazla almaktan korkuyorum çünkü pco da yemesende metabolizman yavaşladığı için kilonu kontrol etmekte zorlanıyosun.bir de yaşım 29.doktor 1 sene deneyin dedi.ben nie bu kadar beklettiklerini anlamıyorum.bu kadar adet düzensizliğine..olmassa onu dene bunu dene geçicek aylar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?