- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 748
- 163
Ben anladım seni canım herkes bir dalga havasında ama yaşamayan halinden anlamaz.bende 1 senedir deniyorum ama olmuyor bu aya rtik doktora gittim aşama aşama Problem olabilecek konularla ilgili testler yapıyor doktorum.mesela önce genel muayene yaptı sonra ayrıntılı ultrasonla bakıldı. Adetin 3 günü gidip hormon testi için kan vericem orda da nie sıkıntı yoksa röntgen çekilip tüpleri açık mı diye bakılacak. Ne kadar zamandır deniyorsum bilmiyorum ama mümkün olduğunca kendini sıkma. Seninde benim gibi 1 sené falan olduysa bir doktora görün. Belki hiçbir problemikız yok ama olmadıkça stres yapıyoruz o yüzden olmuyor. Kimbilir.doktor dışında ne yapabilirsin. Yumurtlama günlerini takip et.o günler dışında hamile kalmanın imkansız çünkü. Ortalama olarak bir sonraki adet tarihinden 14 gun once yumurtluyor kadın ama kişiye göre değişir bu.bunun için ovulasyon testleri var.bir çok kişi bu teslerin faydasını görüp hamile kalabiliyor ama malesef bana net bir cevap vermedi bu test. Ama sen bir dene istersen.umarım en kisa zamanda Rabbim bize de hayırlı sağlıklı evlatlar verir.bakma sen şu dalgalı tiplere.Bunda dalga gececek ne var anlamadm annelik cok zor bsey ve denemelerime ragmen olmuyo bn caresizlikten kndimi sze doktm sz de dalga gectnz halimden anlayan yokmu
Son olarak doktorum ilişkiden sonra belini altına yastık koyup yarım saat falan kalkmami ve o gece banyo yapmayıp sabah yapmamı söyledi.