Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak icin doktora gidildiginde yapilan test ve tahliller neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

M i h r a

Güçlüyüm ama kalbim hassas.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2019
2.051
4.527
kızlar merhaba mart ayindanbberi korunmuyoruz ancak bi gebelik olusmadi esim de bende genciz,yumurtlama gunlerimi test ile takip ediyorum ancak 8 aydir sonuc alamadim. Eşimle beraber tanidigimiz bir kadin dogumcu doktora gidicez ancak merak ediyorum ne gibi testler ve tahliller yapiyolar?? Biraz bahsedermisiniz ?

Simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim :KK24:

Doktora gittiğinizde sizi yönlendirme yapacaktır zaten. Ama şöyle diyim. Sizin ve eşinizin kan tahlillerine bakılır. Gerek dıyulursa eşinizin sipermiyogramı, yada sizin tüplerin ize bakılabilir, rahim filmi ile

Canım aynı bende senin gibiyim 8 aydır gebe kalamıyorum doktora gittim jinekolojik muane yaptı eşimden test istedi test sonucunu göstericem sonra muhtemelen rahim ici filmi cektirecegim

Canım aynı bende senin gibiyim 8 aydır gebe kalamıyorum doktora gittim jinekolojik muane yaptı eşimden test istedi test sonucunu göstericem sonra muhtemelen rahim ici filmi cektirecegim
8 ayda ne umutlar tükettim... beni cok iyi anliyorsundur😔.Peki rahim filminden once Hormo testi ve kan teti istemedimi canim doktor

İlk olarak hormonlarınıza bakarlar sonra eşiniz için test isterler muhtemelen.
Belki basit bir sıkıntı vardır daha yolun çok başındasınız inşallah çok yormadan zamanında nasib etsin Allah. Sıkıntıya girmeyin bu ay olmadı diye üzülmeyin çünkü ne yaparsanız yapın o geleceği zamanı kendi belirliyor ben 4 yıl yolunu gözledim çok şükür zor oldu geç oldu ama büyütmek nasib oluyor

X