Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada canım senın yanında eşininde doktora gitmesi lazım mesela benım eşimde sorun vardı 6 aylık bir tedavı sonunda ben 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım yanı eşinde de sorun olma ihtimali var3aydır deniyoruz, olmadı. Daha önce kullandığım ilaçlar, sigara içmem vs diye doktora görünmek istiyorum ama korkum var. 25 yaşındayım doktor nelere bakıyor. Birde İst Armavutköy ve yakınlar da iyi bir kadın doğum dr var mı?
Bu arada canım senın yanında eşininde doktora gitmesi lazım mesela benım eşimde sorun vardı 6 aylık bir tedavı sonunda ben 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım yanı eşinde de sorun olma ihtimali var
Ya evet doğru diyorsunuz bencede denmemesi lazım ama çoğu doktor öyle gönderiyormuş diye fikir almak istedimGebelik istiyorum kontrol icin geldim defim ve beni gondermediler. Zaten denemeye baslamadan once gitmek gerekiyor. Bir enfeksiyon varsa onun tedavisi lazim, kizamikcik bagisikligi yoksa 3lü asinin yapilmasi lazim (ardindan en az 1 ay ideali 2-3 ay korunmak gerekiyor.)... yalan soylemenize gerek yok. Iyi bir doktor takin zamanda kontrole gitmediyseniz sikayetin yoksa 1 yil sonra gel demez.
Çok üzüldüm. Allah yeniden nasip etsin inşallah sağlıklaBu arada canım senın yanında eşininde doktora gitmesi lazım mesela benım eşimde sorun vardı 6 aylık bir tedavı sonunda ben 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım yanı eşinde de sorun olma ihtimali var
Horman testini önceden nasıl yptırıyoruz doktor istemedenben hormon testi yaptirip gittim 4 aydir deniyoruz deyip sonuclarimi gosterdim ekstra hic bi sey yapmayip sonuclarima bakti sadece sende kan testiyle basla eger hormonlarin normalse 3 ay sonra tekrar gidersin bu defa tedaviye baaslar
ben aile hekimine gidip bebek istiyorum hormon testi yapar misiniz dedim o sekilde yaptirdim canimHorman testini önceden nasıl yptırıyoruz doktor istemeden
Tamamdır çok teşekkür ederimmmmben aile hekimine gidip bebek istiyorum hormon testi yapar misiniz dedim o sekilde yaptirdim canim