- 6 Mayıs 2014
- 1.005
- 488
- 88
- Konu Sahibi teolog5525
-
Arkadaşlar ben klomen ardından pregnly catlama ıgnesı ve crinone jel kullandım bu jeli kullan varmı iğnemin 17 günümdeyim adetimi 3 gün geçti bu jel den dolayı mı adet olmadım adet gecikmesi yaptı mı sizde
Canım jel bittikten sonra mı adet oldun benim ilk kullanmamdam bu yana peynir gibi geri geliyor zatenmrb arkadasım ben bu jeli tüp bebek tedavimin sonuna dogru kullandım ne işe yaradıgını sordum dr oda bana gebe kalmanı bebegin ttutunmasını kolaylaştırdıgını soyledi.bende işe yaramadı adet gecikmesi yapıp yapmadıgını bilmiyorum.benimde kullandıgım ay adetim gecikti dort gun ve ben cok heycanlanmıstım.ama malesef.bide adet olmadan önce kahverengi kum gibi jel geri geliyo sendede olursa korkma normalmiş
Canım jel bittikten sonra mı adet oldun benim ilk kullanmamdam bu yana peynir gibi geri geliyor zaten
Hayırlısı inş canım benim e bu durumda bu jel bizim adet tarihimizi de değiştiriyor daha kötü düzensiz oluyortabi tabi ben o kutunun içindeki butun kalemleri bitirdim.bittikten sonra işte beşinci gun adet oldum.tabi ben tüp bebek yaptırdıgım için daha cok heycanlanmıstım kesin ttuttu dedim ama işte.o geri geliyo ya kahverengi kum gibi ama normalmiş.işe yaramadıda geri geldi deme
İnş sağlıcakla kucağına alırsınbildiğim kadarıyla bu jel adet gecikmesi yapabiliyor.Çünkü içinde progesteron yani hamilelik hormonu var.Bi test yapsana sen,kesin negatifse bırakabilirsin jeli.ben de aşılama oldum bu jeli kullanıyorum.aşılamam tuttu çok şükür ilk 3 ay kullanıcam bu jeli inş bi problem olmazsa gebeliğimde
Canim aynen öyle peki sende gecikme yaptımı
İnş tez zamanda hayırlı evlada kavuşursun benim 3 gün geçti catlama iğnemin 17 günü jel gecıktırıyor diye umudum gittiTranseferden 10 gün sonra adet oldum.. yani tam vaktinde geldi malesef
İnş tez zamanda hayırlı evlada kavuşursun benim 3 gün geçti catlama iğnemin 17 günü jel gecıktırıyor diye umudum gitti
Canım ben de bugun 4 gün gecikmeyle birlikte adet oldum o geri gelen beyaz kalıntı bugün kan li şekilde geldi yıkıldimmrb arkadasım ben bu jeli tüp bebek tedavimin sonuna dogru kullandım ne işe yaradıgını sordum dr oda bana gebe kalmanı bebegin ttutunmasını kolaylaştırdıgını soyledi.bende işe yaramadı adet gecikmesi yapıp yapmadıgını bilmiyorum.benimde kullandıgım ay adetim gecikti dort gun ve ben cok heycanlanmıstım.ama malesef.bide adet olmadan önce kahverengi kum gibi jel geri geliyo sendede olursa korkma normalmiş
Canım ben de bugun 4 gün gecikmeyle birlikte adet oldum o geri gelen beyaz kalıntı bugün kan li şekilde geldi yıkıldim
Canım ben de bugun 4 gün gecikmeyle birlikte adet oldum o geri gelen beyaz kalıntı bugün kan li şekilde geldi yıkıldim
Peki tekrar kullandın mı canımaynı şeyi yaşadım inan agla agla ölmüştüm o ay adet oldugumda
Peki tekrar kullandın mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?