hamile kalmak için crinone jel kullananlar

teolog5525

Rabbim emanetin sana emanet...
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
1.005
488
88
Arkadaşlar ben klomen ardından pregnly catlama ıgnesı ve crinone jel kullandım bu jeli kullan varmı iğnemin 17 günümdeyim adetimi 3 gün geçti bu jel den dolayı mı adet olmadım adet gecikmesi yaptı mı sizde

mrb arkadasım ben bu jeli tüp bebek tedavimin sonuna dogru kullandım ne işe yaradıgını sordum dr oda bana gebe kalmanı bebegin ttutunmasını kolaylaştırdıgını soyledi.bende işe yaramadı adet gecikmesi yapıp yapmadıgını bilmiyorum.benimde kullandıgım ay adetim gecikti dort gun ve ben cok heycanlanmıstım.ama malesef.bide adet olmadan önce kahverengi kum gibi jel geri geliyo sendede olursa korkma normalmiş

Canım jel bittikten sonra mı adet oldun benim ilk kullanmamdam bu yana peynir gibi geri geliyor zaten

Canım jel bittikten sonra mı adet oldun benim ilk kullanmamdam bu yana peynir gibi geri geliyor zaten

tabi tabi ben o kutunun içindeki butun kalemleri bitirdim.bittikten sonra işte beşinci gun adet oldum.tabi ben tüp bebek yaptırdıgım için daha cok heycanlanmıstım kesin ttuttu dedim ama işte.o geri geliyo ya kahverengi kum gibi ama normalmiş.işe yaramadıda geri geldi deme

Hayırlısı inş canım benim e bu durumda bu jel bizim adet tarihimizi de değiştiriyor daha kötü düzensiz oluyor

bildiğim kadarıyla bu jel adet gecikmesi yapabiliyor.Çünkü içinde progesteron yani hamilelik hormonu var.Bi test yapsana sen,kesin negatifse bırakabilirsin jeli.ben de aşılama oldum bu jeli kullanıyorum.aşılamam tuttu çok şükür ilk 3 ay kullanıcam bu jeli inş bi problem olmazsa gebeliğimde

İnş sağlıcakla kucağına alırsın

Bende tüp bebek tedavisinin sonunda kullandım ..bebeğin tutulması için ortam hazırliyormuş. Korkulu rüyam kabızlık + siyah adet gördüm ..
resmen peynir gibi geri gelmesi yok mu Çörek otu Dök al sana Çökelek..

İnş tez zamanda hayırlı evlada kavuşursun benim 3 gün geçti catlama iğnemin 17 günü jel gecıktırıyor diye umudum gitti

Test yap demeyecem çünkü hayal kırıklığı yaşamanı istemem gelirse de adetin üzülme. Demek ki bebeğin seni bekletmek istiyormuş.. Eğer hamileysen de sana süpriz olur.. biraz daha bekle

Canım ben de bugun 4 gün gecikmeyle birlikte adet oldum o geri gelen beyaz kalıntı bugün kan li şekilde geldi yıkıldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…