• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için bitkisel öneriler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ssblsdt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2020
265
86
48
32
Selam arkadaşlar. 6.5 aylık evliyim ve bebek sahibi olmak istiyoruz eşimle. 2 aylık evliyken hamile kaldım ama kimyasal gebelik olduğu söylendi. Sonrasında özel bir hastaneye gittik muayene edildim hersey iyi yumurtalıklar iyi denildi sadece iltihap var. Klomen ve iltihabım için ilaç verildi kullandım. Tabi ay sonu adet oldum. Umutluydum ama hep içimde şu karamsarlık vardı bi daha hamile kalsam yine ayni seyleri yasarim diye. Neyse benim oturduğum ilde bi kadın var ve bu kadını 7/8 senedir adini duydum çoğu kadın çoğu sebepten yanina gidiyor ve uzun yıllar hamile kalmayan Kişiler onun Yanında tedavi görüp hamile kaldilar. Bende dun gittim bakalım sonuç nolacak.

Bir tanıdığımızın akrabası başka şehirden geldi 4 yıldır çocuğu olmuyordu kadında tedavi olduğu gibi hamile kaldı ve bir kişi daha. Ve dun bende gittiğim zaman kadının yanina farklı illerden gelenlerde vardı. Tabi şifa Allahtan belki bu kadın vesile oluyor. Bildiğim kadarı ile namazında bi kadın. Herseye besmele ile başlıyor. Dun karnıma ve belime uzunca dokunup rahmin eğri dedi. Ve siyah çekirdekli üzüm kuyruk yağı badem yağı kantaron yağı alabalık yağını jel gibi yapıp 3 gece karnına surup yanima geleceksin dedi. Bende suan uyguladım. Karnıma sürdüm sabah kadının yanina gidecm. Kimine bardak atıyor vs sakız sürüyor tabi bu bildiğimiz sakız degil. Hamile kalmak icin çok yöntem uyguluyoruz inşaAllah Rabbim hepimize nasip eder 🌸

Bir tanıdığımızın akrabası başka şehirden geldi 4 yıldır çocuğu olmuyordu kadında tedavi olduğu gibi hamile kaldı ve bir kişi daha. Ve dun bende gittiğim zaman kadının yanina farklı illerden gelenlerde vardı. Tabi şifa Allahtan belki bu kadın vesile oluyor. Bildiğim kadarı ile namazında bi kadın. Herseye besmele ile başlıyor. Dun karnıma ve belime uzunca dokunup rahmin eğri dedi. Ve siyah çekirdekli üzüm kuyruk yağı badem yağı kantaron yağı alabalık yağını jel gibi yapıp 3 gece karnına surup yanima geleceksin dedi. Bende suan uyguladım. Karnıma sürdüm sabah kadının yanina gidecm. Kimine bardak atıyor vs sakız sürüyor tabi bu bildiğimiz sakız degil. Hamile kalmak icin çok yöntem uyguluyoruz inşaAllah Rabbim hepimize nasip eder 🌸
Hangi ilde bu kadin cok ılginç

Mersin merkezde. Dediğini 3 gün uygulayıp yanına gittim. Ac karnına karnıma baktı. Bebek sahibi olmak isteyen kişilere alttan şırınga ile ilaç bırakıyor. Ben biraz tereddütlü olduğum icin iğneyi pek istemedim. Ama azımsanmayacak kadar yapan var. Bitkisel otlar verdi. Birini özellikle geceyi uygulayıp öyle esinle beraber ol diyor. Sanırım yumurtayı besleyip çatlatıyor. Ve kullandığım zamanlar gerçekten kasiklarim baya agriyordu. Haftaya Salı günü tekrar gideceğim yanına

Düşün yanı kadının kaç senedir olmuyordu bu kadın ne dediyse yaptı ve hamile kaldı ve ardından yine hamile kaldı. Ve bir başka kişi daha. Gerçi benim de yengem ilk onun yanına gittiği zaman ilk ay hamile kaldı ve ama dusuk yapmıştı. Benim yumurtalık vs tüplerime açık falan dedi epeyce karnıma dokunarak. Bu yüzden alttan iğneyi yapmak istemedim. Kararsız kaldım.

Ben öğrendiğim gibi gebeliğimi değerlerim hep dusuktu tabi doktorlar kesin kimyasal demiyordu belki yükseledebilirdi. Bu kadının yanına gitmiştim o zaman baktığı zaman karnın boş birsey yok git doktora kürtaj ol demişti. Ve eve geçtiğim zmn kanamam Olmustu ve evde iki parça düşürmüştüm. Aradan 3 ay geçti öyle tekrar gittim.

Selam arkadaşlar. 6.5 aylık evliyim ve bebek sahibi olmak istiyoruz eşimle. 2 aylık evliyken hamile kaldım ama kimyasal gebelik olduğu söylendi. Sonrasında özel bir hastaneye gittik muayene edildim hersey iyi yumurtalıklar iyi denildi sadece iltihap var. Klomen ve iltihabım için ilaç verildi kullandım. Tabi ay sonu adet oldum. Umutluydum ama hep içimde şu karamsarlık vardı bi daha hamile kalsam yine ayni seyleri yasarim diye. Neyse benim oturduğum ilde bi kadın var ve bu kadını 7/8 senedir adini duydum çoğu kadın çoğu sebepten yanina gidiyor ve uzun yıllar hamile kalmayan Kişiler onun Yanında tedavi görüp hamile kaldilar. Bende dun gittim bakalım sonuç nolacak.
İltihap olup da cevizle geçirmeni duymustum nasıl.ne şekilde kullanılıyor araştırmak.laizm..

Bide bel cekmemi otutturmami öyle bir şey varmış onu yaptıktan sonra hamile oluyormussun. Ne kadar doğru bilemiyorum

Bide bel cekmemi otutturmami öyle bir şey varmış onu yaptıktan sonra hamile oluyormussun. Ne kadar doğru bilemiyorum
Bel çekmeyi bilmiyorum ama o yazdığım karışımı 3 gece karnıma surup streş çekip sabahta çıkartip sonra sabah aç karnına gittim ve 3 gün karnıma ve belime bardak atmıştı.

Back