G geb Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2024 187 57 13 25 8 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi geb #1 Arkadaşlar adem elması kullanan oldu mı hiç?
ayyildizs Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2022 239 122 33 31 8 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi geb #2 Ben kullandım geçen sene ama yeni hamileyim, elimde var isterseniz göndereyim size şifa olur inşaAllah
Ben kullandım geçen sene ama yeni hamileyim, elimde var isterseniz göndereyim size şifa olur inşaAllah
G geb Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2024 187 57 13 25 9 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi geb #3 ayyildizs .!.: Ben kullandım geçen sene ama yeni hamileyim, elimde var isterseniz göndereyim size şifa olur inşaAllah Genişletmek için tıkla... Bende de var hocamız verdi ama nasıl kullandınız?
ayyildizs .!.: Ben kullandım geçen sene ama yeni hamileyim, elimde var isterseniz göndereyim size şifa olur inşaAllah Genişletmek için tıkla... Bende de var hocamız verdi ama nasıl kullandınız?
G geb Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2024 187 57 13 25 9 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi geb #4 ayyildizs .!.: Ben kullandım geçen sene ama yeni hamileyim, elimde var isterseniz göndereyim size şifa olur inşaAllah Genişletmek için tıkla... Bende pco var adet düzensizliği sizde ne vardı özel değilse? Ve şu an kendiliğinden mi hamile kaldınız? Ben çatlatma kullandım olmadı
ayyildizs .!.: Ben kullandım geçen sene ama yeni hamileyim, elimde var isterseniz göndereyim size şifa olur inşaAllah Genişletmek için tıkla... Bende pco var adet düzensizliği sizde ne vardı özel değilse? Ve şu an kendiliğinden mi hamile kaldınız? Ben çatlatma kullandım olmadı
ayyildizs Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2022 239 122 33 31 9 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi geb #5 Bende bir sıkıntı yoktu yani herşey normaldi, ama nasip yeni hamileyim
G geb Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2024 187 57 13 25 9 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi geb #6 ayyildizs .!.: Bende bir sıkıntı yoktu yani herşey normaldi, ama nasip yeni hamileyim Genişletmek için tıkla... Maşallah sağlıkla alın kucağınıza. Nasıl kullandınız peki adem elmasını
ayyildizs .!.: Bende bir sıkıntı yoktu yani herşey normaldi, ama nasip yeni hamileyim Genişletmek için tıkla... Maşallah sağlıkla alın kucağınıza. Nasıl kullandınız peki adem elmasını
ayyildizs Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2022 239 122 33 31 9 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi geb #7 Amin sağolun, uzun zaman oldu ama kırıp kaynatıp içmiştik sanırım internette kullanımı var ona göre yapmıştık
Amin sağolun, uzun zaman oldu ama kırıp kaynatıp içmiştik sanırım internette kullanımı var ona göre yapmıştık
C Cansu1414 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2022 470 172 33 30 6 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi geb #8 geb .!.: Arkadaşlar adem elması kullanan oldu mı hiç? Genişletmek için tıkla... Bana teyzem getirdi hacca gitmişti benim icin almış.kirmak için baya kuvvet gerekiyor ve bildiğin mermer gibi bişey yinede az bişey bala kattim yedim.hamilede kalmadım ozaman
geb .!.: Arkadaşlar adem elması kullanan oldu mı hiç? Genişletmek için tıkla... Bana teyzem getirdi hacca gitmişti benim icin almış.kirmak için baya kuvvet gerekiyor ve bildiğin mermer gibi bişey yinede az bişey bala kattim yedim.hamilede kalmadım ozaman
C Cansu1414 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2022 470 172 33 30 6 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi geb #9 geb .!.: Bende de var hocamız verdi ama nasıl kullandınız? Genişletmek için tıkla... Kırıp kaynatıp içiyorsun yada rendelenmiş şekilde bala katıp az yiyor sun.umredeki satan öyle demiş
geb .!.: Bende de var hocamız verdi ama nasıl kullandınız? Genişletmek için tıkla... Kırıp kaynatıp içiyorsun yada rendelenmiş şekilde bala katıp az yiyor sun.umredeki satan öyle demiş