- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Yaaa iyiki varsın Allah razı olsun senden bu gece hürmetine Rabbim dualarını kabul etsin inşallah'' İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm."
Bu ayeti kerime geceleri okunmalıdır.
Üç ay boyunca her gece 1267 kez okunması önemlidir.
Hicr 15/86 ayetidir.
Türkçe meali ''Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir' anlamındadır.''
Allâhümme ya evvelü 100 adet
Allahümme ya varis 707 adet
Amin canım inşallahYaaa iyiki varsın Allah razı olsun senden bu gece hürmetine Rabbim dualarını kabul etsin inşallah
Sen İyikii varsın rabbim ne muradın varsa versin'' İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm."
Bu ayeti kerime geceleri okunmalıdır.
Üç ay boyunca her gece 1267 kez okunması önemlidir.
Hicr 15/86 ayetidir.
Türkçe meali ''Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir' anlamındadır.''
Allâhümme ya evvelü 100 adet
Allahümme ya varis 707 adet
Yaaa iyiki varsın Allah razı olsun senden bu gece hürmetine Rabbim dualarını kabul etsin inşallah
Sen İyikii varsın rabbim ne muradın varsa versin
Bebek isteyen herkesi eklerim tabikiBenimde eklemişsiniz listeye uygunsa
TeşekkürlerBebek isteyen herkesi eklerim tabiki
Kanda pıhtılaşma var bende ondan düşğk oluyor. Amin inşallahYa ben nişanlıyım ama çocuğum olmayacak diye korkuyorum nedense. Sizin infertilite sorunlarınız neler? Bu arada Rabbim size vatana millete ailesine hayırlı Salih evlatlar nasip etsin.
Canım daha evli değilsin bizde şu var bu var dersek sen psikolojik olarak etkilenecen acaba bende de mi var diye ki doktorlar bile ilk yıl müdahale etmiyor sadece şunu söyleyebilirim hormon değerlerine baktırabilirsin evlenmeden önce varsa bi dengesizlik onları ilaçla düzelir inşallah yokdur amaYa ben nişanlıyım ama çocuğum olmayacak diye korkuyorum nedense. Sizin infertilite sorunlarınız neler? Bu arada Rabbim size vatana millete ailesine hayırlı Salih evlatlar nasip etsin.
Kuzum biz hangi listeye eklendik şimdi kendi adımıza mı okuyacaz yoksa grup olarak mı bölüştürülerekmi okuycazEkledim sizi listeye
Haklısınız. Hormonlarım normal ama adet düzensizliği var ondan korkuyorum sanırım. Hayırlısı olsun.Canım daha evli değilsin bizde şu var bu var dersek sen psikolojik olarak etkilenecen acaba bende de mi var diye ki doktorlar bile ilk yıl müdahale etmiyor sadece şunu söyleyebilirim hormon değerlerine baktırabilirsin evlenmeden önce varsa bi dengesizlik onları ilaçla düzelir inşallah yokdur ama
Allah şifa versin.Kanda pıhtılaşma var bende ondan düşğk oluyor. Amin inşallah
Kilo probleminiz varmı bide ilk aydan bebek istiyorsanız düğünden önceki 3 ay folik asit kullanınHaklısınız. Hormonlarım normal ama adet düzensizliği var ondan korkuyorum sanırım. Hayırlısı olsun.
Bölüşücez canm kendim listeyi oluşturup liste tamamlanınca gruba atıcamK
Kuzum biz hangi listeye eklendik şimdi kendi adımıza mı okuyacaz yoksa grup olarak mı bölüştürülerekmi okuycaz
Tamam kuzumBölüşücez canm kendim listeyi oluşturup liste tamamlanınca gruba atıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?