Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hanımlar hamile kalmadan önce yapılması gereken şeyler neler?mesela mutlaka doktora gitmeli miyiz?hiç muayene olmadım,korkuyorumda siz neler yaptınız?bu sürece nasıl hazırlandınız?
hanımlar hamile kalmadan önce yapılması gereken şeyler neler?mesela mutlaka doktora gitmeli miyiz?hiç muayene olmadım,korkuyorumda siz neler yaptınız?bu sürece nasıl hazırlandınız?
canım hiç dr muayenesi olmadıydan öncelikle jinekolojik bir muayeneye git bence... rahmine rahim ağzına yumurtalıklarına falan bir baksın dr un....korkacak bişey yok bildiğin muayene koltuğunda oluyor... speklum takarken hafif bir acı olur ama hemen geçiyor cok büyütülcek bişey değil... rahim ağzını vajinanı kontrol eder dr yara siğil birşey varmı diye.... ondan sonra da ultrasonla bakıyor yumurtalıklara... bir de en azından birkaç ay öncede folik asit içmeye başlasan iyi olur....hamilelikte çok önemli çünkü... ben balık yiyemediğim için balık yağı hapı da kullanıyorum... bir de dr gerekli görürse eğer multivitamin kullanabilirsin...beslenmene dikkat etmen lazım... bol bol süt ürünleri tüket meyveyi sebzeyi eksik etme sofrandan....özellikle yeşil yapraklı sebzeler şimdi artık bol pazarda... tatlıdan uzak dur... çok fazla tüketme... sigara içiyorsan bırakmalısın ( gerçi ben bırakamadım hala ama en azından sayısını azalt) aynı şey eşin için de geçerli onun da beslenmesine dikkat etmesi gerek... en önemlisi de stressten uzak olmak... inşallah tez vakitte uğraşmadan gelir minişin....
slm elendil, sana çok iyi bir doktor önericem seninle dostça konuşup seni strese sokmadan rahatlatarak bilgilendiriyor. DR.Hakan PEker (şarkıcı olan değil) ablam hastası ve bu ay içinde inşallah sorun çıkmassa doğum gerçekleşecek. çok ilgili biri gece yarısı bile arayabilirsin... Bahçelievler hizmet hastanesinde şuanda.. dora hasatanesinde çalışıodu bi zmnlar :) tavsiye ederim araştır..