Hamile kalmadan önce ve gebe kaldıktan sonra bebişimiz için nasıl beslenmeliyiz?

Ellerine sağlık şekercim çok iyi olmuş bu konuuuuu

sağol bitanemmmm..işte kendi çapımızca bişiler yapmaya yararlı olmaya çalışıyoruz topluma..en başta kendimeeee
Yararlı ve güzel bir konu olmuş.

Ellerinize sağlık.

Benim her gece muhakkak yaptığım şunlar; bir avuç fındık,badem ve antep fıstığı ve iki çorba kaşığı pekmez.
çok tşk ederim..
bende bundan sonra pekmezi 1 çorba kaşığı içeyim bari.. :44:

haklısınız bünyeyle ilgili ancak bazen 2 canlıyım diye homidi gırtlak sahnelerine maruz kalmak istemediğim için .. tedbiri elden bırakmamak gerekli diye düşünüyorum

ben işte hiç 2 canlıyım 2 kişilik yiyeyim moduna girmedim, zaten bilinçli olunca o moda girmez kimse bebek zaten anneden besleniyor yani ben hiç süt peynir v.s (kalsiyum) tüketmesem bile bebişim onu benden çok güzel alır ama ne olur olan bana olur :))) 30umda başlar kemik erimelerim hamilelikte diş çürümeler v.s onun için herşeyden bilinçli tüketmek gerekir canımın istemediği hiç bişey için zorlamadım kendimi zorlarsam tiksinirim bi daha hiç yiyemem diye korktum ama ben bütün hamileliğim boyunca kilo kilo meyve yedim yiyorum da :)) herşeyin fazlası zarar derler ama dayanamıyorum meyve görünce bi yemeye 2 kilo mandalina yiyorum bazen :)) yaşı büyük insanlar var çevremde ekmek yemezsen çocuğun zayıf kalır diyolardı ben aylarca hiç ekmek yemedim ama çocuğumun gelişimi ileriden gidiyor demekki dedimmm bünyeyle alakalı bu işler ama güzel paylaşım olmuş emeğine sağlık, en azından insanlar çevresindekilerinin etkisinde kalmaz :))

bende bebiş istiyorum yaaaaa

özellikle yediğim bişey yok aslında.
sadece hergün mutlaka koca bardakta süt içiyorum yatmadan.sade içemediğim için neskuik koyuyorum içine, karıştırıp yuvarlıyorum:)
kahvaltılarda özellikle domates, yumurta ve peynir yemeye ayrıca özen gösteriyorum.
mümkün olduğunca su içiyorum.
hergün 2 ceviz ve bi tatlı kaşığı pekmez tüketmeye çalışıyorum.
özellikle hiç sebze yiyemediğim için meyveye iyice yüklenmiş durumdayım.

bende bebek istemekle istememek arasında gidip geliyorum çünkü böyle düzenli iradeli bi insan değilim çok rahatıma düşkün biriyim ama içimdede bi çocuk sevgisi var ne yapıcam bilemiyorum :26:üstelik kiloda vermeliyim çünkü görenler beni hamileyim sanıyor koca göbeğimden dolayı

merhaba henüz yeni evli sayılırsın ama yinede sen bilirsin... anneliktede bir kendini hazır hisettme dönemi olmalı (biyokojık saatın henüz çalışmaya başlamamış senin anlaşılan )

kg olarakta hem diyet hemde bölgesel zayıflamayla bu işin üstesinden gelebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…