• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmadan her ay belirtilerini yaşamak ???

Allah yardımcın olsun ama olmaz diye bişy yok bence.Annemin bir arkadaşı 10 yıllık evliydi doktor spermin yumurtaya gittiği yolun bir iğne ucu kadar dar olduğunu ve çocuğun imkansız olduğunu söylemişti defalarca aşılama ve 4 kez tüp bebekten sonra tedaviyi bırakıp kabullenmişti ki hamile kaldı şimdi 8 yaşında aslanlar gibi bi oğlu var doktor mucize dedi Allah herkese nasip etsin ümitsizliğe kapılma

Ben de "sadece" psikolojik olduğunu hiç zannetmiyorum.
Ama doktorlar döllenme gerçekleşse de gebeliklerin yarısına yakınının kadın henüz fark etmeden elendiğini söylüyorlar, belki bununla alakalı bir durum olabilir.

bencede sadece psikolojik olamaz...biryerlerde sorun mutlaka vardır belki zaman zaman umursamayabiliriz ama düşünmemek mümkün değil...ben daha çok yetişme ortamına bağlıyorum ve küçükten gelen beslenme şekline...sivaslıyım ve bu biz soğuk memleket insanlarının çocundabu sorun(en azından bu korku) var...ben de 3.5 yıllık evliyim ve 1.5 yıldır korunmuyorum.hastane,ilaç,aşılama... denedim 6 aydır hastaneye de gitmiyorum ve de hastaneye gitmekten de nefret ediyorum.......Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin.

Ben de "sadece" psikolojik olduğunu hiç zannetmiyorum.
Ama doktorlar döllenme gerçekleşse de gebeliklerin yarısına yakınının kadın henüz fark etmeden elendiğini söylüyorlar, belki bununla alakalı bir durum olabilir.

aynen oyle. kadinlarin bircogu farketmeden kimyasal gebelik yasadigini soyluyor doktorlar. adet oncesi yapilan erken testlerdeki cikan silik cizgiler de buna istinaden olabilir/ belirtilerin sadece psikolojik olmasi bana da tuhaf geliyor.

Bu ay ne hikmetse o psikolojik bende de var. test yaptım tek çizgi.gelin görün ki midem bulanıyor, aşırı uyku basıyor, göğüslerim şiş, hatta meme başının etrafındaki pütürcükler şiş karnımda gaz şişkinliği var. ama tek çizgi naparsın.Allah a isyan gibi olmasın o hayırlısını veriri inşallah isteyen herkese

Son düzenleme:
Back