• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmadan folik asit kullananlar..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

DilekBurcu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
1.286
807
73
Hamile kalmadan folidoce kullanıp veya başka folik asit ilaçları kullanıp hamile kalan var mı?

Ben belki hamile kalirim umuduyla 3 sene kullandim folik asit😁 her marka her cesit kullandim donem donem... bunu surekli almanin bir zarari yok cunku ilacim etkisi zaten o gun geciyor...vuxuttan atiliyor

Ben belki hamile kalirim umuduyla 3 sene kullandim folik asit😁 her marka her cesit kullandim donem donem... bunu surekli almanin bir zarari yok cunku ilacim etkisi zaten o gun geciyor...vuxuttan atiliyor
Başka bir tedavi görmedin mi neden bu kadar süre bekledin

turkiyeyi bimiyorum ama yurtdisinda folik asit bebek gelisimi icin verilen bir takviye.. gebe kalmak icin degil. boyle bir ozelligi de var miymis? bebein zihin gelisimi icin alinir benim bildigim.

Faydasını gördün mü ne zamandır kullanıyorsun
Faydasını söle gördüm o vıtaminin vucutta eksik oluyor buda bebek sahıbı olmamızı etkı eden bir şeymiş Dr dedi yaklaşık 1 senedir ama boşlamıştm pzen göstermedim şimdi 2 haftadır cok dikkat ediyorum

Kızlar merhaba, ben gebelik düşündüğümüz için bu ay folik asiti ilk defa kullanmaya başladım. Adet döngüm normalde 28 gün ve 3-4 gün sürer, ama bu ay 25. günde oldum ve 2 gün sürdü. Böyle olunca yumurtlama zamanım da şaşmış oldu. İlk çocuk denememiz sapıttı yani anlayacağınız :)) Folik asit adette ve yumurtlamada böyle etki eder mi, hiç başına gelen var mı?

Kızlar merhaba, ben gebelik düşündüğümüz için bu ay folik asiti ilk defa kullanmaya başladım. Adet döngüm normalde 28 gün ve 3-4 gün sürer, ama bu ay 25. günde oldum ve 2 gün sürdü. Böyle olunca yumurtlama zamanım da şaşmış oldu. İlk çocuk denememiz sapıttı yani anlayacağınız :)) Folik asit adette ve yumurtlamada böyle etki eder mi, hiç başına gelen var mı?
Belki hamilesindir test yaptın mı?

Back
X