- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
- Konu Sahibi DilekBurcu
Hamile kalmadan folidoce kullanıp veya başka folik asit ilaçları kullanıp hamile kalan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım ben folbiol kullanıyordum bir ara sonra bıraktım uzun zamandır kullanmadım dahaHamile kalmadan folidoce kullanıp veya başka folik asit ilaçları kullanıp hamile kalan var mı?
Bir faydasını gördün mü doktora gittim bana folidoce almamı ve hemen başlamamı söylediMerhaba canım ben folbiol kullanıyordum bir ara sonra bıraktım uzun zamandır kullanmadım daha
Yok canım görmediğim için de bıraktım. Kadın dogum doktorum önermişti hamile kalmadan 3 ay öncesinden kullanmaya başla diyeBir faydasını gördün mü doktora gittim bana folidoce almamı ve hemen başlamamı söyledi
Başka bir tedavi görmedin mi neden bu kadar süre bekledinBen belki hamile kalirim umuduyla 3 sene kullandim folik asit her marka her cesit kullandim donem donem... bunu surekli almanin bir zarari yok cunku ilacim etkisi zaten o gun geciyor...vuxuttan atiliyor
Hayırlısı o zaman ne diyimYok canım görmediğim için de bıraktım. Kadın dogum doktorum önermişti hamile kalmadan 3 ay öncesinden kullanmaya başla diye
Aynen hayırlısıHayırlısı o zaman ne diyim
Esimin keyfini bekledim, cocuk istemiyorduBaşka bir tedavi görmedin mi neden bu kadar süre bekledin
İnşallah evlat sahibi olursunEsimin keyfini bekledim, cocuk istemiyordu
Tesekkur ederim, ins. Suanda 5 haftalik gebeyim....hayirlisiyla kucagimiza aliriz ins.İnşallah evlat sahibi olursun
Çok çok sevindim Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallahTesekkur ederim, ins. Suanda 5 haftalik gebeyim....hayirlisiyla kucagimiza aliriz ins.
Faydasını gördün mü ne zamandır kullanıyorsunSlm kızlar bende folıbol kullanıyorum kesınkle folık asıt kullanmak gerekiyor
Faydasını söle gördüm o vıtaminin vucutta eksik oluyor buda bebek sahıbı olmamızı etkı eden bir şeymiş Dr dedi yaklaşık 1 senedir ama boşlamıştm pzen göstermedim şimdi 2 haftadır cok dikkat ediyorumFaydasını gördün mü ne zamandır kullanıyorsun
Bebegın zihin gelişimi için çok önemli bir şey cnmturkiyeyi bimiyorum ama yurtdisinda folik asit bebek gelisimi icin verilen bir takviye.. gebe kalmak icin degil. boyle bir ozelligi de var miymis? bebein zihin gelisimi icin alinir benim bildigim.
Belki hamilesindir test yaptın mı?Kızlar merhaba, ben gebelik düşündüğümüz için bu ay folik asiti ilk defa kullanmaya başladım. Adet döngüm normalde 28 gün ve 3-4 gün sürer, ama bu ay 25. günde oldum ve 2 gün sürdü. Böyle olunca yumurtlama zamanım da şaşmış oldu. İlk çocuk denememiz sapıttı yani anlayacağınız :)) Folik asit adette ve yumurtlamada böyle etki eder mi, hiç başına gelen var mı?