Herkese merhaba kızlar serüvenimi anlatmak istiyorum çünkü bende hamile kalmaya çalışırken bu tarz şeyleri okumayı çok seviyordum İnşallah anlattıklarım sayesinde sizde hamile kalırsınız
İlk önce sters yapmayın canlarım
…var Instagram da ben ovulasyon testlerimi ordan aldım çok çok kaliteli ve ödüllü gerçekten her kuruşunu hak ediyor
Adetin bittiği 2. Günü ovulasyon testine başlamalısınız ( ovulasyon testini yapmadan önce 2 saat sıvı tüketimini kesinlikle kesin çünkü sıvı lh hormonunu inceltir test yanilabilir dikkat edelim)
Testiniz pozitif olana kadar her gün aynı saatte yapmaya özen gösterin daha önce ovulasyon testini denediyseniz yaklaşık ne zmn pozitif olacağınızı biliyorsunuzdur
şöyle ki pozitif olmadan önceki günü de değerlendirirsiniz çok iyi olur canlarım ben her zaman 13. Gün pozitifi görürdüm bu yüzden 12 13 14. Günleri değerlendirdim
İlişkiden önce lavaboya mutlaka gidiniz ve iyice idrarınızi yapınız
Köpek pozisyonunda deneyiniz ve 15 20 dk öyle kalınız
Sonra eşiniz bacaklarınızı tutup sizi düzeltsin sırt üstü uzanın kalçanızın altına yastık koyunuz bacaklarınızı da duvara koyun
2 saat kadar uzansaniz iyi olur çok hızlı spermler de var çok yavaş ama güçlü olan da var amacımız olabildiğince spermi yumurtaya ulastirmak
İlişkiden sonra bol bol istirahat ediniz lütfen merdiven inip çıkmak koşmak bunlar bebeğin rahime tutunmasını zorlayabilir maddi durumunuz iyiyse avokado yemek çok iyidir Yataktan koltuktan kalkarken ani kalkışlardan kaçınınız önce yana yatıp sonra kalkiniz
Lavaboda fln fazla ıkınmak iyi değildir şiddetli hapşırmak fln da ( bu genellikle rahmi aşağıda olan kişiler için denir ama biz yine de dikkat edelim canlar)
Eşinizle 1 hafta ve ya bı 10 gün ilişki de ara verirseniz iyi olur ama tabi siz bilirsiniz
( Uzun zamandır çocuğu olmayanlar doktor kontrolünde yumurtlama takipi + aşılama yapınız ve bu yukarda yazdıklarıma dikkat ediniz lütfen
Tüp bebek deneyip tutmayanlar da lütfen avokado yiyin
Eşinizin sperm toplaması 3 günden fazla olmasın çünkü bayat ve ölü oluyorlar
[