Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile kalma riski
- Konu Sahibi econmos
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.541
- 238
Boşaldığı yerde vardı ıslaklık ama vajinama baya uzak, kalcamin alt kısmı. Hala risk yok muYok. Sen zevk aldığın için ıslanmışsındır
- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.541
- 238
Boşaldığı yerde vardı ıslaklık ama vajinama baya uzak, kalcamin alt kısmı. Hala risk yok mu
Yok yahu, ışınlanarak mı gidecek spermler vajinana :)
Çok korkuyorum o yüzden mantıklı olamıyorum sanırım. TeşekkürlerYok yahu, ışınlanarak mı gidecek spermler vajinana :)
- 22 Eylül 2022
- 5.647
- 16.007
- 178
Mideniz var mı, şahsen benim olanda kalktıreglimin 6. günü sevgilim ile sevişirken boşaldı. Benim üstümde ped, külot, külotlu çorap vardı. Onda da külot. Külodumda ıslaklık vardı boşalmadan sonra. Popomun altlarına doğru boşaldı. Lütfen yardım edin hamile kalma riski var mıdır?
Üzgünüm... sadece mantıklı yorumlara ulaşmak istemiştim. Sorduğum soru konusunda fikirleriniz var mı? Varsa dinlemek isterimMideniz var mı, şahsen benim olanda kalktı
- 22 Eylül 2022
- 5.647
- 16.007
- 178
Hamilelik ihtimaliniz yokÜzgünüm... sadece mantıklı yorumlara ulaşmak istemiştim. Sorduğum soru konusunda fikirleriniz var mı? Varsa dinlemek isterim
Çok meşgul ettim ancak hem yumurtlama döneminde olmamam hem vajina bölgesine uzak olması hem de ped olması bunu sağlamlaştırıyor değil miHamilelik ihtimaliniz yok
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
Hayır reglimin son günleriydipardon bir şey soracağım.pedi takma sebebiniz korunmakmı?
- 22 Eylül 2022
- 5.647
- 16.007
- 178
Evet. En önemlisi de vajina içine giren bir sperm yok.Çok meşgul ettim ancak hem yumurtlama döneminde olmamam hem vajina bölgesine uzak olması hem de ped olması bunu sağlamlaştırıyor değil mi
Çok teşekkür ederim çok sağ olun. Her şey için kusura bakmayın üzgünümEvet. En önemlisi de vajina içine giren bir sperm yok.
Hocam peki benim külodumda boşaldığı yerdeki ıslaklığın sebebi ne olabilir? Sperm mi bulaşmış oluyor?Yok yahu, ışınlanarak mı gidecek spermler vajinana :)
- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.541
- 238
Hocam peki benim külodumda boşaldığı yerdeki ıslaklığın sebebi ne olabilir? Sperm mi bulaşmış oluyor?
Hocam mı :) bana erkeksiniz de dalga geçiyorsunuz gibi geldi.
İnanın dalga geçmiyorum okuduğum okuldan kalma bir alışkanlıkHocam mı :) bana erkeksiniz de dalga geçiyorsunuz gibi geldi.