Hamile kalma olasılığım var mı?

Alynakvvv

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2021
6
2
1
22
Merhaba 7 Aralıkda sevgilim ile birlikte oldum vajinama boşalmadı ama popoma boşaldı ama boşladıktan sonra hemen temizledi bende gittim yıkadım 2 saat sonra da ertesi gün hapı içtim hamile kalma olasılığım var mı

Yok canım rahat ol

Var. Hamile kalma olasılığınız yoksa da hastalık kapma olasılığınız var. Ertesi gün hapı yüzünden sağlık sorunları yaşama olasılığınız var. Kondom kullanın hem hastalıktan hem gebelikten korunun ve ertesi gün hapı gibi sadece tecavüz vb. Durumlarda kullanılması gereken şeylerden uzak durun.

Aniden gelişen bir şeyde ne yapmam lazımdı kondom yoktu bende ertesi gün hapı aldım test yapıcam ama o zamana kadar sakin kalmaya çalışıyorum şuan beni daha çok gerdiniz

Aniden gelişen bir şeyde ne yapmam lazımdı kondom yoktu bende ertesi gün hapı aldım test yapıcam ama o zamana kadar sakin kalmaya çalışıyorum şuan beni daha çok gerdiniz
aniden gelişen bir şey ne allaseniz? yanımda kondom yok, yapamam deyiverin. hamile kalma olasılığınız neredeyse yok ama ilaç hormonlarınızi alt üst edeceği lekelenme, gecikme yapacağı için siz bir süre endişe edersiniz zaten

Ben sizin için en iyisini söyledim. Dikkatli olsanız gerilmezsiniz. Yanımızda kondom taşıyabiliriz ya da kondom yoksa seks yapmayız. Sağlığımız her şeyden önemli.

Selam kizlar 4 subatta adet oldum 10 subatta bitti ve 20 subat gibi kahverengi leke gordum 4 gün gibi bisi surdu 6 mart regil gunumdu olmadim 4 gundur regl gunumden geciyo bebek istiyoruz idrar yaparken sol kasikta agri ve yanma oluyo goguslerimde hassasiyet bugun basladi ruh halim bitik yorgun hissediyorum kendimi ozellikle sabahlari sizce hamilemiyimdir yardimci olursaniz cok sevinirim test yapmaya korkuyorum

Vallahi biz de müneccim değiliz, test ve doktordan başka çareniz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…