- 10 Aralık 2021
- 6
- 2
- 1
- 22
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım rahat olMerhaba 7 Aralıkda sevgilim ile birlikte oldum vajinama boşalmadı ama popoma boşaldı ama boşladıktan sonra hemen temizledi bende gittim yıkadım 2 saat sonra da ertesi gün hapı içtim hamile kalma olasılığım var mı
Çok teşekkür ederim ay rahatladımYok canım rahat ol
Rica ederimÇok teşekkür ederim ay rahatladım
Aniden gelişen bir şeyde ne yapmam lazımdı kondom yoktu bende ertesi gün hapı aldım test yapıcam ama o zamana kadar sakin kalmaya çalışıyorum şuan beni daha çok gerdinizVar. Hamile kalma olasılığınız yoksa da hastalık kapma olasılığınız var. Ertesi gün hapı yüzünden sağlık sorunları yaşama olasılığınız var. Kondom kullanın hem hastalıktan hem gebelikten korunun ve ertesi gün hapı gibi sadece tecavüz vb. Durumlarda kullanılması gereken şeylerden uzak durun.
aniden gelişen bir şey ne allaseniz? yanımda kondom yok, yapamam deyiverin. hamile kalma olasılığınız neredeyse yok ama ilaç hormonlarınızi alt üst edeceği lekelenme, gecikme yapacağı için siz bir süre endişe edersiniz zatenAniden gelişen bir şeyde ne yapmam lazımdı kondom yoktu bende ertesi gün hapı aldım test yapıcam ama o zamana kadar sakin kalmaya çalışıyorum şuan beni daha çok gerdiniz
Ben sizin için en iyisini söyledim. Dikkatli olsanız gerilmezsiniz. Yanımızda kondom taşıyabiliriz ya da kondom yoksa seks yapmayız. Sağlığımız her şeyden önemli.Aniden gelişen bir şeyde ne yapmam lazımdı kondom yoktu bende ertesi gün hapı aldım test yapıcam ama o zamana kadar sakin kalmaya çalışıyorum şuan beni daha çok gerdiniz
Sürtünme olsa daha iyi..anal ilişki diyor ki berbat ötesi..Var, iyi en azından sürtünme vakası değil buna da şükür
galiba öyle demiyor, poposunun yüzeyini kastediyor benceSürtünme olsa daha iyi..anal ilişki diyor ki berbat ötesi..
Sürtünme olsa daha iyi..anal ilişki diyor ki berbat ötesi..
Bana da öyle geldi. Normal ilişki yaşanmış ama dışarı poşalmışgaliba öyle demiyor, poposunun yüzeyini kastediyor bence![]()
Öyle bi şey olsa afedersin onun doğurması da s.çmk gibi olur herhalde kgkgkPopoya boşalınca nasıl hamile kalacaksın ne biçim nesil oldunuz ya geyik olsun diye mi bu soruları soruyorsunuz
Vallahi biz de müneccim değiliz, test ve doktordan başka çareniz yokSelam kizlar 4 subatta adet oldum 10 subatta bitti ve 20 subat gibi kahverengi leke gordum 4 gün gibi bisi surdu 6 mart regil gunumdu olmadim 4 gundur regl gunumden geciyo bebek istiyoruz idrar yaparken sol kasikta agri ve yanma oluyo goguslerimde hassasiyet bugun basladi ruh halim bitik yorgun hissediyorum kendimi ozellikle sabahlari sizce hamilemiyimdir yardimci olursaniz cok sevinirim test yapmaya korkuyorum![]()
Bende zaten muneccim ol diye yazmadim canim bu tarz yorum yapmana hic gerek yoktuVallahi biz de müneccim değiliz, test ve doktordan başka çareniz yok