- Konu Sahibi bulunurhintkumasi
-
Valla süt koruması diye bir şey yok. Ben oğlum 7 aylıkken kızıma hamile kaldım. Bence ertesi gün hapı al ve emzirme bebeğini. Devamlı sağ ama sütün kesilmesin.
İnternette biraz bakindim şimdi. Süt koruması olması için sürekli emzirmek ve adet olmamak gerekiyormus. Bende bu durumlar mevcut şu anda. Siz de hep emzirip adet olmamış miydiniz?
KK'da istemeden hamile kalan herkes sozum ona korundugu halde kalir. :) Dogum konrol yontemlerinde %0.1 hamilelik riski varsa da, o da gelir kk bayanlarini bulur.Cocuk istemiyorum deyip te nasıl hamile kalmayi basariyor insanlar anlayamadım gitti..
Cocuk istemiyorum deyip te nasıl hamile kalmayi basariyor insanlar anlayamadım gitti..
Estağfurullah....Cahiliz biz sizin gibi korunmayı beceremiyoruz.
Ay evet ya :)KK'da istemeden hamile kalan herkes sozum ona korundugu halde kalir. :) Dogum konrol yontemlerinde %0.1 hamilelik riski varsa da, o da gelir kk bayanlarini bulur.
Estağfurullah....
yeterince istemiyor değilsiniz diyelim.
Çünkü gerçekten istemeyen kadın her türlü tedbiri alır hamile kalmaz..
Çünkü şahsım adına konuşayım 2 senedir istemiyorum ve 2 senedir kaza ile hamile kalmadim.... :)
Iyi aksamlar..
Kanka artık ben de istemeyeceğim belki bir kaza kurşunu da bana gelirCocuk istemiyorum deyip te nasıl hamile kalmayi basariyor insanlar anlayamadım gitti..
Ay evet ya :)
Bir kişi de ben isteyerek hamile kaldım desin :)))
Inanmam, kesin istemiyordün hadi doğruyu söyle derim o derece yanu :)
Kayın ebeveynlerin Nerede tatlım senin :)Kanka artık ben de istemeyeceğim belki bir kaza kurşunu da bana gelir
Teşekkür ediyoruz dürüstlük ten dolayı :)))) o bir kişiyi bulduk :)Birinciye isteyerek hamile kaldım, o bir kişi benim şu anda sanırım :)
Ama ikinci için bebeğim bu kadar küçükken hazır değilim gerçekten. Ve dediğim gibi kaza ihtimali var. Yoksa niye bu kadar stres olayım arkadaşlar yapmayın böyle yaa..
o eski zaman inanışı bilimsel bir gerçekliği olsa bu kadar insan emzirirken hamile kalmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?