Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile kalma ihtimalim var mı
- Konu Sahibi queeny22
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aile planlamasi cinsel birleşme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Mart 2015
- 1.373
- 2.728
- 133
- 34
- 9 Haziran 2021
- 301
- 89
- 48
- 28
Yumurtlamaniz ne zamandi biliyormusunuz? Yumurtlama olduktan sonra ertesi gün hapi kullanmanin faydasi olmuyormus...
- 9 Haziran 2021
- 301
- 89
- 48
- 28
Yumurtlama günüm 6 siydi iliskim 4 unde oldu. 24 saat icinde hap aldımYumurtlamaniz ne zamandi biliyormusunuz? Yumurtlama olduktan sonra ertesi gün hapi kullanmanin faydasi olmuyormus...
- 16 Nisan 2021
- 1.813
- 1.934
- 83
- 26
Eğer partnerinizde ya da sizde infertilite (kısırlık) problemi yoksa ovülasyon olsun olmasın her zaman gebelik riski vardır. Ovülasyon döneminde olmak riski arttırır ama diğer zamanlarda da risk yoktur denemez. Evlilik içi veya dışı gebelik planlamıyorsanız geri çekme yöntemi güvenilir değil maalesef. Durumunuzda çok risk olduğunu düşünmüyorum ama regl takviminize dikkat etmenizde ve olağan dışı bir durumda test uygulamanızda fayda var.Birliktelik yasadım tam bosalmaya basladıgında cekti ama icime biraz kacmıs olabilir. 24 saat gecmeden ertesi gun hapı aldım. Endiselencek bir durum var mı sizce?
- 16 Nisan 2021
- 1.813
- 1.934
- 83
- 26
Bu arada bu doğru bir bilgi değil. Üreme sağlığı ve cinselliği dersi aldım ertesi gün hapları her zaman %95-97 etkinlik gösterir, kalan %3-5 dilimde olmamayı belirleyen şey ovülasyon zamanından ziyade şans ve Allahın takdiridirYumurtlamaniz ne zamandi biliyormusunuz? Yumurtlama olduktan sonra ertesi gün hapi kullanmanin faydasi olmuyormus...
- 9 Haziran 2021
- 301
- 89
- 48
- 28
Hap aldım korur yani muhtemelen degil miEğer partnerinizde ya da sizde infertilite (kısırlık) problemi yoksa ovülasyon olsun olmasın her zaman gebelik riski vardır. Ovülasyon döneminde olmak riski arttırır ama diğer zamanlarda da risk yoktur denemez. Evlilik içi veya dışı gebelik planlamıyorsanız geri çekme yöntemi güvenilir değil maalesef. Durumunuzda çok risk olduğunu düşünmüyorum ama regl takviminize dikkat etmenizde ve olağan dışı bir durumda test uygulamanızda fayda var.
- 15 Mart 2019
- 1.276
- 4.070
- 133
Hersey Allahin takdiri bundan süphem yok. Benim bildigim; Ertesi gün hapi yumurtlamayi ertelemek icin kullaniliyor, yumurtlama meydana geldikten sonra hap kullanilirsa hapin bir faydasi /etkisi olmuyormus... yumurtlama olduktan sonra hapi kullandi hapin sayesinde hamile kalmadida diyemeyiz, yillarca ugrasip hamile kalamayan birsürü insan var maalesef.Bu arada bu doğru bir bilgi değil. Üreme sağlığı ve cinselliği dersi aldım ertesi gün hapları her zaman %95-97 etkinlik gösterir, kalan %3-5 dilimde olmamayı belirleyen şey ovülasyon zamanından ziyade şans ve Allahın takdiridir
- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.177
- 108
- 30
- 16 Nisan 2021
- 1.813
- 1.934
- 83
- 26
Aynen öyle gebe kalmak düşünüldüğü kadar kolay bir şey değil maalesef ama Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHersey Allahin takdiri bundan süphem yok. Benim bildigim; Ertesi gün hapi yumurtlamayi ertelemek icin kullaniliyor, yumurtlama meydana geldikten sonra hap kullanilirsa hapin bir faydasi /etkisi olmuyormus... yumurtlama olduktan sonra hapi kullandi hapin sayesinde hamile kalmadida diyemeyiz, yillarca ugrasip hamile kalamayan birsürü insan var maalesef.
- 16 Nisan 2021
- 1.813
- 1.934
- 83
- 26
Dediğim gibi şanssız azınlıktan olup olmayacağınızı Allah bilir ama %95 olasılıkla sorun yaşamazsınız ki bu gayet yüksek bir yüzde. Siz yine de bu sıkıntıyı yaşamak yerine korunmasız ilişki yaşamamaya çalışın. Kondom kullanımına müsait değilseniz de ovülasyon haftanızda ilişkiden kaçınınHap aldım korur yani muhtemelen degil mi
- 1 Haziran 2021
- 1.386
- 1
- 2.778
- 83
Birliktelik yasadım tam bosalmaya basladıgında cekti ama icime biraz kacmıs olabilir. 24 saat gecmeden ertesi gun hapı aldım. Endiselencek bir durum var mı sizce?
Cok asiri düşük bir ihtimal ama imkansiz degil icinizi rahat tutun bundan sonrada.daha dikkatli olun