Hamile kalma ihtimalim nedir

Sperm hava ile temas ettıgınde yapısı bozulur onu alıp bıyerlerıınıze surunce hamıle kalmazsınız..
Ama siz kondomun delik olma ihtimalinden korkun. Hiçbir kondom %100korumaz,eczacı bir arkadaşım anlatmıstı, paket ıcerısine delik kondomlar konur ki insanlar korunmanın önemini kavrasın tarzı bi açıklama yapmıstı. Belki size delik kondom denk geldi..

Ancak şöyle bir şey var havayla temas etse bile 15 dakika kadar o sperm canlı kalabiliyor

Hangı bilimsel makalede yazıyor acaba? Bu kadar biliyorsunuz madem, dollenme nasıl gercekleşir, onu da araştırabılırsınız
Tabiki de döllenme olayını biliyorum mesela sperm elinize gelse parmağınıza ve elinizi silmeden vajinaya giriş yapsanız bile orada tek bir canlı sperm varsa o dalıp tüplerine doğru ilerler kondomda kalan sıvıyı aktardım ve elledim bilimsel makaleyi de araştırabilirsiniz Yani umarım yoktur tabi ama her ihtimal önemli

Valla ablacım bu forumda hamıle kalmak ıcın 40 takla atan insanlar var, kimsenin aklına gelmemistir bu yontem.. Bu kadar kolay deil o işler.. Yaşın cok küçük, keşke bunlarla ugrasacagına geleceğin için hayırlı işler yapsan.. Ne diyim Allah gonlune gore versin..

Ahhahahahahah merak etmeyin eğitimim üniversitem bölümün harika durumda

Hadi alkollüyken yaptin ayık kafayla nasil bidaha yapiyorsun ben anlamadim şöyle söyliyim spermler disarda 30 dk ömre sahip okadar bile degil .. hamile kalma sansın yok tabi spermler süpermen gibi uçmamışlarsa relaxx ol

Merak etme bir şey olmaz ama için rahat etsin diye ertesi gün hapı alsbilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…