Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok eminim arada başka şeyler var gerçekten çok başka bir kafa biliyorum ama şuan sadece ihtimali öğrenmem lazımAlkol aldığınıza emin misiniz bu başka bi kafa çünkü
Yok tabiki.Yok eminim arada başka şeyler var gerçekten çok başka bir kafa biliyorum ama şuan sadece ihtimali öğrenmem lazım
Neden olmadığını düşündünüz benim pek bilgim yok açıklar mısınızYok tabiki.
Ancak şöyle bir şey var havayla temas etse bile 15 dakika kadar o sperm canlı kalabiliyorSperm hava ile temas ettıgınde yapısı bozulur onu alıp bıyerlerıınıze surunce hamıle kalmazsınız..
Ama siz kondomun delik olma ihtimalinden korkun. Hiçbir kondom %100korumaz,eczacı bir arkadaşım anlatmıstı, paket ıcerısine delik kondomlar konur ki insanlar korunmanın önemini kavrasın tarzı bi açıklama yapmıstı. Belki size delik kondom denk geldi..
Yani ben ilkini yarın saat diğerini tam emin değilim 10 dakika diğerini de öyle bir sürede yaptım 1 saatte çoğu ölür ama 1 saat asla olmadıAncak şöyle bir şey var havayla temas etse bile 15 dakika kadar o sperm canlı kalabiliyor
Hangı bilimsel makalede yazıyor acaba? Bu kadar biliyorsunuz madem, dollenme nasıl gercekleşir, onu da araştırabılırsınızAncak şöyle bir şey var havayla temas etse bile 15 dakika kadar o sperm canlı kalabiliyor
Tabiki de döllenme olayını biliyorum mesela sperm elinize gelse parmağınıza ve elinizi silmeden vajinaya giriş yapsanız bile orada tek bir canlı sperm varsa o dalıp tüplerine doğru ilerler kondomda kalan sıvıyı aktardım ve elledim bilimsel makaleyi de araştırabilirsiniz Yani umarım yoktur tabi ama her ihtimal önemliHangı bilimsel makalede yazıyor acaba? Bu kadar biliyorsunuz madem, dollenme nasıl gercekleşir, onu da araştırabılırsınız
Valla ablacım bu forumda hamıle kalmak ıcın 40 takla atan insanlar var, kimsenin aklına gelmemistir bu yontem.. Bu kadar kolay deil o işler.. Yaşın cok küçük, keşke bunlarla ugrasacagına geleceğin için hayırlı işler yapsan.. Ne diyim Allah gonlune gore versin..Tabiki de döllenme olayını biliyorum mesela sperm elinize gelse parmağınıza ve elinizi silmeden vajinaya giriş yapsanız bile orada tek bir canlı sperm varsa o dalıp tüplerine doğru ilerler kondomda kalan sıvıyı aktardım ve elledim bilimsel makaleyi de araştırabilirsiniz Yani umarım yoktur tabi ama her ihtimal önemli
Ahhahahahahah merak etmeyin eğitimim üniversitem bölümün harika durumdaValla ablacım bu forumda hamıle kalmak ıcın 40 takla atan insanlar var, kimsenin aklına gelmemistir bu yontem.. Bu kadar kolay deil o işler.. Yaşın cok küçük, keşke bunlarla ugrasacagına geleceğin için hayırlı işler yapsan.. Ne diyim Allah gonlune gore versin..
Harika giden cinsel yasamnızda alkolu dikkatli kullanın oyleyse..Ahhahahahahah merak etmeyin eğitimim üniversitem bölümün harika durumda
Lütfen böyle yorum yapmayın fikrinizi söyleyip konuyu kapatın.Cinsel hayatım harika mı dedim öyle olsa böyle bir durum mu olur tekrar okuyun lütfenHarika giden cinsel yasamnızda alkolu dikkatli kullanın oyleyse..
Hadi alkollüyken yaptin ayık kafayla nasil bidaha yapiyorsun ben anlamadim şöyle söyliyim spermler disarda 30 dk ömre sahip okadar bile degil .. hamile kalma sansın yok tabi spermler süpermen gibi uçmamışlarsa relaxx olSevgilimle cinsel ilişki sonrası o an ki alkolün verdiği kızgınlık duygu yoğunluğu ve cadılık ile birlikte gidip kullanılmış kondomdan sıvıyı elime alıp kendime sürdüm,kondomu da aynı şekilde sürdüm.Bunu gecesinde 2 defa yaptım ama daha sonra pişman olup temizledim.Ama sabah kalktığımda böyle bir şey olduğunda bunu tekrarladım ve bu sefer herhangi bir temizleme de yapmadım.Doğurganlık dönemim 1-2 gün önceydi şuan değil ama ihtimal nedir lütfen bilenler söyleşin yaptığım bu manyaklığa kendim şok oluyorum ertesi gün hapı kullanacağım ama Eğer kullanmazsam hamile kalma ihtimalim nedir hem doğurganlık dönemi olmaması hem de elimle sürmem çok derine inmeden ihtimal nedir.Lütfen yükske düşük yorumu yapın.
Merak etme bir şey olmaz ama için rahat etsin diye ertesi gün hapı alsbilirsinSevgilimle cinsel ilişki sonrası o an ki alkolün verdiği kızgınlık duygu yoğunluğu ve cadılık ile birlikte gidip kullanılmış kondomdan sıvıyı elime alıp kendime sürdüm,kondomu da aynı şekilde sürdüm.Bunu gecesinde 2 defa yaptım ama daha sonra pişman olup temizledim.Ama sabah kalktığımda böyle bir şey olduğunda bunu tekrarladım ve bu sefer herhangi bir temizleme de yapmadım.Doğurganlık dönemim 1-2 gün önceydi şuan değil ama ihtimal nedir lütfen bilenler söyleşin yaptığım bu manyaklığa kendim şok oluyorum ertesi gün hapı kullanacağım ama Eğer kullanmazsam hamile kalma ihtimalim nedir hem doğurganlık dönemi olmaması hem de elimle sürmem çok derine inmeden ihtimal nedir.Lütfen yükske düşük yorumu yapın.