hamile kalışımın hikayesi :)

pinyospinyos

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
25
14
8
Balıkesir
arkadaşlar haftalardır bu forumdayım aslında.. bugüne kadar sessiz bi okuyucuydum sadece .. insan merak ettiği şeyi bulduğunda kendine umut buluyor bu sitede ..o yuzden bi de benden dinleyin istedim hamileliğime giden yolu..
3 yıllık evliyim ilk yedi ay doğum kontrol hapı kullandım snra bu aya kadar eşim korundu , artık ailemize bi bebiş katılma zamanı geldi dedik ve internetten ovulasyon testi sipariş ettim..adetim her ay düzenli olur . en son 28 martta regl oldum ve 6 günlük regl sürem bitince her gün ovulasyon testini yapmaya başladım.. çizgiler ilk günlerde silik çıktı hep.. tam adetimden 14 gün sonra (11 nisan) da iki çizgi de eşitti.. o gece ilişki oldu .. ertesi gün olmadı . bi sonraki gün yani 13 nisanda sabah ve aksam ilişki oldu.. çizgi ihafif silikleşmişti o zaman.. üstümüze düşeni yaptıktan snra beklemeye koyulduk.. adetime 5 gün kala 23 nisanda gebelik testi yaptım. ikinci çizgi silik çıktı ama insan inanamıyo ki.. eşime sölemedim hiç.. beklemeye devam ettim .. ta ki adetime 1 gün kala ayın 27 sinde sabahın köründe (ilk idrarla yapılması daha doğru sonuç veriyor diye) test yaptım.. inanır mısınız kıpkırmızıydı çizgiler eşitti nerdeyse birbirinee.. eşime söyledim direk ,uçuyoruzzz tabi bekle ki pazartesi olsun sağlık ocağına gidelim ama zaman çok zor geçio böyle bişeyi beklerken .. pazartesi günü tam adet günümde kan tahlili verdım :) beta hcg 490 çıktı hamd olsun..ve bugün kadın doğum polikliniğine gittim.. ebe kese görünmeyebilir daha çok küçük dedi ama dayanamadık biz:) ve bugün 4 hafta 5 günlükken Rabbimin emanetini bi susam tane kadar kesesiyle gördükk bin şükürr:116:
demem o ki .. kesinlikle ovulasyon testinin çok faydası var.. ayda bikaç günden ibaret hamile kalabileceğimiz gün sayısı o yüzden siz de bu yolu izleyeblirsnz.. inşallah Mevlam hayırlı zamanda hepinize nasip eder.. dualarınız esirgemeyin..

Son düzenleme:

ne güzel anlatmıssın...allah kucagınıza saglıkla almayı nasip etsın size işallah canım

Insallahh .. hepimize nasip olsun bu guzellik.. daim olsun mutlulugumuz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah acısını göstermesin. Ben de bu ay bekliyorum bir hafta sonra test yapacam adetim gecikirse. Sen gecikmesini beklememissin yine de cizgi gözükmus ne güzel

Günler ay gibi geliyo beklerken .. anca dayandim o kadar.. kasiklarimda hissettm hep ama ufak ufak batmalar.. son haftada da göğüslermde agri oldu.. hic daha once olmamıştı ..

Hayırlı olsun çok sevindim adınıza :) İnşallah kucağınıza almayı nasip etsin Allah. Analı babalı büyütsün şimdiden

Ne mutlu sana,çok sevindim senin adına arkadaşım inan,dilerim Rabbim bize de nasip eder hayırlısıyla...Sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhh

Ne mutlu sana,çok sevindim senin adına arkadaşım inan,dilerim Rabbim bize de nasip eder hayırlısıyla...Sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhh

Aminnn.. allahim sana da nasip etsn insallah canim benim.. ovulasyon zamanina çok dikkat et gerisi bol bol dua.. uyurken uyaninca ymk yaparken işe giderken yururken otururken dua dua dua..

Aminnnnn canım benim aminnnn.İnan ne dilimden ne içimden düşürmüyorum dualarımı.Hem kendim için hem isteyen herkes için.Rabbim tez vakitte sağlıkla nasip etsin inşallahhhhh...

Cnm bi belrti var mydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…