hamile kalırmıyım :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi beril22
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sözüm argoda bir mecazdır ve küfür değildir. Yeri geldiğinde kullanılır senin tabirinle beğenen üstüne alır, beğenmeyen bırakır kaçar. Saygısızlıkla uzaktan yakından alakası yoktur. İçerikten de ne anlıyorsan o'dur arkadaşım. Herkes inandığını söyleyip, yazmakta, konuşmakta hürdür. Ötesini değerlendirecek olan Yüce Allahtır. Nazarımca daha fazla polemiğe gerek yoktur. Benim açımdan bu konu kapanmıştır.
Hayırlı günler.. sengözlerimebaksanab

madem bu kadar korkuyorsun neden daha dogru duzgun korunmuyorsunuz anlamıyorum yaa
her naneyı yoyorsunuz sonrada acabalar ıçınızı kemırıyor ewlılık dısı ılıskıye karsıyım gercı orası benı ılgılendırmez madem hakım olamıyorsunuz ertesı gun hapları dıs gebelık yapabılır
bukadar sorun oluyorsa dogum kont hapı kullanın
bu tarz ılıskı yasayanlar en basta dogum kont yont bılmelerı lazım
EĞİTİM ŞART

Sıtede tarısma almıs basını yurumus
kavgaya donmus
haram olan bısı kınandıgında basın gelmez yıne bır hadısı serıf yasak olana elınle dılınle bunuda yapamıyorsan ıcınden bugz et yanı kına dıyor eeee ne olacak yanı
arkadasımız tescıhı bızı ılgılendırmez ama bu hadıısı serıfıde soyleyem dedım
dogsu yanlısı allahu teala ıle kul arasında

norvelo içtim adet oldum 2 gün sürdü 1 aydır adet olmuyorum ve karnım çok şiş midem bulanıyo hamilemiiym ?

arkadaslar bizde sürtünme yoluyla beraber oluyoruz emin değilim ama erkek arkadasımın zewk suyu bana bulastı sanırım bu durumda hamile kalma riski warmı acil cvp lütfeen(

Millet içine boşalma yöntemiyle hamile kalamıyor siz sürtünme yoluyla hamile kalırsanız çocuğun adını MUCİZE koyun

Millet içine boşalma yöntemiyle hamile kalamıyor siz sürtünme yoluyla hamile kalırsanız çocuğun adını MUCİZE koyun
Ahahahah :) bende adetin 8.günü prezervatifle korunurken acaba hamile kalır mıyım diyorum,olursa ben ne koyayım adını :) insanlar bi alem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…