How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

hamile kalırmıyım :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi beril22
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

beril22

Ziyaretçi
selam arkadaşlar .yaklaşık 10 gün önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik aradan 3 saat geçti norvelo kullandım ilişkiden 4 gün sonra adet oldum ve kanamam 5 gün sürdü ve dün bitti dün tekrar ilişkiye girdik yani adetimin 6. günü kazayla prezervatifin yırtıldığını farkettik olan olmuştu ama adetimin tam bitmediğini halen kanamanın devam ettiğini gördüm bu bilgiler doğrultusunda hamile kalma ihtimalim varmıdır ne yapacağımı bilmiyorum tekrar norvelo kullanmakta istemiyorum hamile kalırmıyım acaba yazarsanız çok mutlu olurum.iyi günler

Hamile kalma ihtimalin çok az da olsa var.. Bence önlemini almalısın.. Ama herangi bir zararı olur mu bilmiyorum bu kadar kısa süre içinde almanın.. ıstersen bir eczaneye sor.. Yardımcı olurlar.

acaba sitede bu ilactan ayda 1 defadan fazla alan varmı varsa yazsın lütfen.

arkadaslar bizde sürtünme yoluyla beraber oluyoruz emin değilim ama erkek arkadasımın zewk suyu bana bulastı sanırım bu durumda hamile kalma riski warmı acil cvp lütfeen:((

Çok zor bir ihtimal çiğdem.. Yok denecek kadar az..

arkadaslar bizde sürtünme yoluyla beraber oluyoruz emin değilim ama erkek arkadasımın zewk suyu bana bulastı sanırım bu durumda hamile kalma riski warmı acil cvp lütfeen:((

sürtünme yoluyla nedemek ya anlamadım birbirinize dokunmuyormusunuz nasıl oluyor o

Evlilik öncesi ilişki ile ilgili bir derdim sorunum yok. Bence herkesin seçimidir. Daha önce yazmıştım fikirlerimi başka konularda, karşı değilim. Burda da konunun buna dönemsini istemem. Ama benim kızdığım elinizin altında internet, her köşe başında eczane, her semtte bir sağlık ocağı varken korunmayı hiçe saymak. Evli veya değil, gebelik istemiyorsanız doğru şekilde korunmak zorundasınız. Sonrasında ya ertesi gün hapları ile bedeninizi tahrip ederisiniz ya da kürtajla ruhunuzu.
Lütfen biraz araştırın ve korunun. (Takvim ve geri çekme yöntemleri, gerçek korunma yöntemleri değildir.)
Sorunuza gelince hamile değilsinizdir büyük ihtimalle. Aynı ay iki ertesi gün hapı alma konusunda ise bir bilgim yok maalesef.

umarım hamile değilsindir çünkü adet döneminde yumurtalıkların açık zamanı ve en uygun zaman...spermin olmasını bırak zevk suyundan bile korkulur..iyi cesaret....CADIARZUtest al uygula hemen en iyi ve en kısa zamanda çözüm alırsın...

kalma ihtimalin var canım azda olsa sen yinede dikkate al takip et nolur nolmaz ..

İnşallahh hamilesindirrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3İyi bir ders olurr sanasırnaşık şey

ah canım biz hamile kalmak için ayaklarımızı tavana dikiyoruz ne olur genç kızlar az biraz kendinizi düşünün kalmazsın korkma

zemuszemuszemuszemusbalsurat sana katılıyorum inşallah hamilesindir diycem ama o yavrucuğa acıyorum.:oklava::oklava::delphin:

kiz balkafa ne alemsin sen

yazik kiz streste ama tabii bu ilsikiyi sorgulamak bize dusmez
ama buyuk bi ihtimal kalmazsin ama gecen aydan kalma yumurtalar olabiliyor oda cok az olsada bi ihtimal yani azda olsa stres yap
ayrica madem artik iliskiye gireceksiniz adam akilli korunun
ha birde iyi bi prezarvatif alinda yirtilmasin

Vay hem de Düzce gibi yerde..Zaten küçücük bir yer..Herkes birbirini tanır nerdeyse..ıyi cesaret valla -tatlicadiarzu-

Son düzenleyen: Moderatör:
inşşallah değildir yaa biz kalmazken kalmasın kıslarrrrr yaaa bananee :)))))))))))

Back