Hamile kalır mıyım

gullll34xq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2024
45
9
24
Adetim bittikten dört gün sonra sevgilim içime boşaldı yanlışlıkla olduğunu söyledi Ella kullandım. Elle kullandıktan sonra beş gün geçti Bugün ovülasyon dönemim uyarmama rağmen yine boşaldı kaçırdığını söylüyor bu kez tepki verdim bir daha yapmayacağını söyledi ama ya olursa ne yapmam lazım tekrar kullanmak istemiyorum zararlı çünkü beş gün önce Ella kullandım onun faydası olur mu hala

Adetim bittikten dört gün sonra sevgilim içime boşaldı yanlışlıkla olduğunu söyledi Ella kullandım. Elle kullandıktan sonra beş gün geçti Bugün ovülasyon dönemim uyarmama rağmen yine boşaldı kaçırdığını söylüyor bu kez tepki verdim bir daha yapmayacağını söyledi ama ya olursa ne yapmam lazım tekrar kullanmak istemiyorum zararlı çünkü beş gün önce Ella kullandım onun faydası olur mu hala
Yok artık sevgiliniz ya yalan söylüyor ya da ciddi bir erken boşalma sorunu var. Bu arada ovülasyon döneminde çocuk olma ihtimali çok daha yüksek. Hamile kalırsanız da hayırlı olsun🤦🏼‍♀️

Yok artık sevgiliniz ya yalan söylüyor ya da ciddi bir erken boşalma sorunu var. Bu arada ovülasyon döneminde çocuk olma ihtimali çok daha yüksek. Hamile kalırsanız da hayırlı olsun🤦🏼‍♀️
Ella etki etmez mi ya acaba bide gerçekten yazarken utanıyorum ama pozisyon falan etkiliyor mu hamile kalmayı ya da direkt tuvalete gitmek bilmiyorum ella yılda iki kez kullanılıyor muş bilmiyorum

Ella etki etmez mi ya acaba bide gerçekten yazarken utanıyorum ama pozisyon falan etkiliyor mu hamile kalmayı ya da direkt tuvalete gitmek bilmiyorum ella yılda iki kez kullanılıyor muş bilmiyorum
Eğer yumurtalıklarınız iyi çalışıyorsa hamile kalma ihtimaliniz yüksek. Fakat kendinize biraz değer verin ya erkek beş dakikalık zevki için ya hayatınızı berbat ederse ne olacak? Ella hap konusunda bir fikrim yok maalesef

Eğer yumurtalıklarınız iyi çalışıyorsa hamile kalma ihtimaliniz yüksek. Fakat kendinize biraz değer verin ya erkek beş dakikalık zevki için ya hayatınızı berbat ederse ne olacak? Ella hap konusunda bir fikrim yok maalesef
Yani benim elim de olan bir şey değil tepki gösterdim zaten çok kızdım ela içme taraftarı bile değilim ama mecbur kaldım içtim beş gün önce korktum buraya yazmak danışmak istedim flo uygulamasında bugün ovülasyon gösteriyor

Direkt tuvalete gitmenin hiçbir faydası yok çünkü spermler çok hızlı bir şekilde çoktan ilerlemiş oluyor. Bu kadar sık Ella kullanmak sağlıklı değil ama hamilelik riskinde var. Ella kullanıp hamile kalan insanlar da var ayrıca çok az da olsa. İlişki yaşarsın olur biter ama bebek istenmediği bir iliskide bu kadar sık bunun olması ne mana?

Ella 5 gün sonraki döllenme için etki etmez bence. Ceketini atsan hamile kalır bazı kadınlar eğer onlardansanız yumurtlama dönemindeki ilişkiyle hamilelik riskiniz bayağı yüksek.

Ella etkisi uzun süren bi doğum kontrol hapı değil. Yani aldıktan sonra etkisine güvenip ikinci gün bile ilişkiye girmek güvenilir değil. Pozisyonla da malesef alakası yok. Hiçbir zaman yatarak beklemedim, boşaldıktan sonra hemen temizlenmek için kalktım. Planlı olarak 6 haftalık hamileyim. Gereken yalnızca sağlıklı bi sperm ve yumurtlama döneminde olgunlaşmış bi yumurta. İhtimal yüksek görünüyo

Ella etkisi uzun süren bi doğum kontrol hapı değil. Yani aldıktan sonra etkisine güvenip ikinci gün bile ilişkiye girmek güvenilir değil. Pozisyonla da malesef alakası yok. Hiçbir zaman yatarak beklemedim, boşaldıktan sonra hemen temizlenmek için kalktım. Planlı olarak 6 haftalık hamileyim. Gereken yalnızca sağlıklı bi sperm ve yumurtlama döneminde olgunlaşmış bi yumurta. İhtimal yüksek görünüyo

hayırlısı olsun sağlıkla gelsin İnşallah. benim de bir düşük olmuştu ve çok korkuyorum tekrar aynısını yasamaktan.. o gün alkol çok içmiştik inşallah kalmam yapılacak bişey yok galiba belki bi çözüm vardır diye yazmak istedim Ella da kullanırsam 2.ye hormonlarım daha berbat olucak yapcak bişey kalmadı

hayırlısı olsun sağlıkla gelsin İnşallah. benim de bir düşük olmuştu ve çok korkuyorum tekrar aynısını yasamaktan.. o gün alkol çok içmiştik inşallah kalmam yapılacak bişey yok galiba belki bi çözüm vardır diye yazmak istedim Ella da kullanırsam 2.ye hormonlarım daha berbat olucak yapcak bişey kalmadı

Siz bebek istiyor musunuz istemiyor musunuz anlamadım?

Ellanın etkisi o kadar uzun değil. Yumurtlama döneminde de bunu yaşamanız çok riskli. Öncesinde zaten hormonları bozmuşsunuz bi de hamile kalırsanız sıkıntılı olacağını düşünüyorum uzun vadeli düşünün bence. Ben tekrar Ella içerdim sonra da bir korunma yöntemi bulurdum

Teşekkür ederim inşallah. Dilerseniz hala ihtimaliniz varken bi kadın doğumcudan fikir alın belki hiç istenmeyen bi bebek için ella gibi bi ilaç o kadar kötü bi fikir değildir. Doktor onayıyla kullanırsınız ya da kullanmazsınız sonrasına sonra bakarsınız en kötü

Biz esimle 1 kere ella kullanmistik, alirken eczaci simdi icsin sonra 5 gun rahat gebelik olmaz demisti. Ama ne kadar dogrudur bilemem. Ben kalmamistim. Adetimi geciktirmisti 5-6 gun sadece. Birde arada lekelenmelere sebep olmustu. Bu arada sevgilinin yaptigi saygisizlik ve sorumsuzluk. Onu bir gozden gecirmeni tavsiye ediyorum. Sanmam hamile kalacagini bu sefer ama bundan sonra kalmadiysanda bence korunma isinde ona guvenme. En azindan hap yada kondom gibi yontemlerle kendini saglama almani tavsiye ederim.

Merhaba, ella bu kadar sık ve üst üste kullanmayın lütfen… sevgiliniz kendisi korunsun prezervatif almak çok zor değil. Lütfen ilerde kendi sağlığınız için yapmayın sevgilinizden de ayrılın bence böyle bencillik görmedim

X