Kalmazsın canım böyle birşey mümlün değilReglimden yaklaşık 5 gün sonra Cumartesi gecesi birlikte olduk içime boşalmadı ama az biraz vajina çevresine boşaldı bende pazartesi günü josei ertesi gün hapı aldım(34 saat sonra falan) sizce hamile kalır mıyım lütfen bilgisi olan yazsın çok korkuyorum hapı aldıktan sonra kanama falan olmadı kusma mide bulantısı da olmadı sizce hamile olabilir miyim
Gerçekten 18 yaşında mısınız ? Lütfen sizi sonrasında üzecek şeyler yaşamayın. Gebelik yok gibi görünüyor. Umarım da yoktur. Bilinçsiz olan kimsenin anne baba olmasını istememReglimden yaklaşık 5 gün sonra Cumartesi gecesi birlikte olduk içime boşalmadı ama az biraz vajina çevresine boşaldı bende pazartesi günü josei ertesi gün hapı aldım(34 saat sonra falan) sizce hamile kalır mıyım lütfen bilgisi olan yazsın çok korkuyorum hapı aldıktan sonra kanama falan olmadı kusma mide bulantısı da olmadı sizce hamile olabilir miyim
Kalmazsın canım böyle birşey mümlün ay
Ayy gerçekten mi çok stres yaptım yaaKalmazsın canım böyle birşey mümlün değil
Haklısınız inşallah yoktur öyle birşeyGerçekten 18 yaşında mısınız ? Lütfen sizi sonrasında üzecek şeyler yaşamayın. Gebelik yok gibi görünüyor. Umarım da yoktur. Bilinçsiz olan kimsenin anne baba olmasını istemem
İlacı biraz geç içmişsin canımReglimden yaklaşık 5 gün sonra Cumartesi gecesi birlikte olduk içime boşalmadı ama az biraz vajina çevresine boşaldı bende pazartesi günü josei ertesi gün hapı aldım(34 saat sonra falan) sizce hamile kalır mıyım lütfen bilgisi olan yazsın çok korkuyorum hapı aldıktan sonra kanama falan olmadı kusma mide bulantısı da olmadı sizce hamile olabilir miyim
Ama 72 saat dediİlacı biraz geç içmişsin canım
Etki etmez miİlacı biraz geç içmişsin canım
İlk 24 saatte içtiğin ilaç her zaman daha garantidir %98 etki eder 72.saatte bu etki %75 e kadar gerilerAma 72 saat dedi
Evet biliyorum araştırdım ama yine de etkisi bitmiyormusİlk 24 saatte içtiğin ilaç her zaman daha garantidir %98 etki eder 72.saatte bu etki %75 e kadar geriler
BilememEvet biliyorum araştırdım ama yine de etkisi bitmiyormus
Hapı kulanali 4 5 gün oldu bugün kahverengi ve pembemsi bı akinti geldi bu normal mi yoksa yerleşme kanamasımi bu ne çok korkuyorumKalmazsın canım böyle birşey mümlün değil
İlacın yan etkisi diye biliyorum yanlış bir şey söylemek istemem bende şu an aynı durumdayım hamile kalıcam diye korkuyorum birde benim içime boşalma durumu oldu seninki yine iyi bir nebzede olsa bende beklemekteyim bakalım regli gelecek miHapı kulanali 4 5 gün oldu bugün kahverengi ve pembemsi bı akinti geldi bu normal mi yoksa yerleşme kanamasımi bu ne çok korkuyorum
Ay inşallah ikimizde regl oluruzİlacın yan etkisi diye biliyorum yanlış bir şey söylemek istemem bende şu an aynı durumdayım hamile kalıcam diye korkuyorum birde benim içime boşalma durumu oldu seninki yine iyi bir nebzede olsa bende beklemekteyim bakalım regli gelecek mi
İlacın yan etkisi diye biliyorum yanlış bir şey söylemek istemem bende şu an aynı durumdayım hapı kullanalı 4 5 gün oldu bende öyle bir durum olmadı ama müthiş bir ishal yaptı ve hala geçmedi hamile kalıcam diye korkuyorum birde benim içime boşalma durumu oldu seninki yine iyi bir nebzede olsa bende beklemekteyim bakalım regliHapı kulanali 4 5 gün oldu bugün kahverengi ve pembemsi bı akinti geldi bu normal mi yoksa yerleşme kanamasımi bu ne çok korkuyorum
İnşallah gelişmelerden haber bekliyorum senden de ne zaman olacaksın peki regli gününe daha var mı ben normalde iki gün sonra olmam lazım bakalım gelecek miAy inşallah ikimizde regl oluruz
Bende ilacın yan etkisi diye biliyorumİlacın yan etkisi diye biliyorum yanlış bir şey söylemek istemem bende şu an aynı durumdayım hapı kullanalı 4 5 gün oldu bende öyle bir durum olmadı ama müthiş bir ishal yaptı ve hala geçmedi hamile kalıcam diye korkuyorum birde benim içime boşalma durumu oldu seninki yine iyi bir nebzede olsa bende beklemekteyim bakalım regli
İnşallah gelir benimkine daha çok var geçen hafta cumartesi ilişkiye girdim reglm bittikten 4 5 gün sonra ama araştırıyorum sorusturuyorum gebelik yok diye biliyorum bende inşallah sende de yokturİnşallah gelişmelerden haber bekliyorum senden de ne zaman olacaksın peki regli gününe daha var mı ben normalde iki gün sonra olmam lazım bakalım gelecek mi
Ay inşallah öyledir hamilelik yoktur bende arastiridm ilaçtan dolayı oluyormuşIlacin yan etkisi olarak ara kanama yapabilir. Ayrica adet duzeninizi tamamen bozup bi aya kadar adetinizi de geciktirebilir. Adetiniz gecikincede endise etmeyin hamile kalmazsiniz. Bir dahakine prezervatifle korunun ya da dogum kontrol hapina baslayin.
İnşallah ya öyle olur 2 gün kaldı olmama yine de test yapmamız gerekiyor ama dimi her ihtimale karşıIlacin yan etkisi olarak ara kanama yapabilir. Ayrica adet duzeninizi tamamen bozup bi aya kadar adetinizi de geciktirebilir. Adetiniz gecikincede endise etmeyin hamile kalmazsiniz. Bir dahakine prezervatifle korunun ya da dogum kontrol hapina baslayin.