yaaa pessssssHahahanaha kocana söyliyelimde acı sos döksünyanlız kadın drake dava etmisti galiba kukusunun yanmasına sebep oldu diye yüzsüzlügün bu kadarı
Sanmam ben olsam çok mutlu olurdumAsdfffdoğduktan sonra bi pişmanlık gelmiştir
Kitabını yazarımValla 7 senedir korunmasız, 4 tüp bebek denemesine ben hiç hamile kalamadım. Siz bu yöntemle hamile kalırsanız söz bende deneyeceğim
Kukusuna emcükletmişPrezervatifin dibini mi sıyırmış
Kız muso söz dinlemiyor ama kimseye hakaret etmiyordu. Naifligi, saflığı vardı garibiminArtık herkesi muso gibi görüyorum nereye baksam o herkes ona benziyor
Sonlara doğru o da çıldırdıKız muso söz dinlemiyor ama kimseye hakaret etmiyordu. Naifligi, saflığı vardı garibimin
Ama böyle sana ne baba ne demiyordu. Bu hanımefendiyi görünce musoyu sevesim geldiSonlara doğru o da çıldırdı
bugün milletin namusuna falan dil uzattı, beni konusundan kovduKız muso söz dinlemiyor ama kimseye hakaret etmiyordu. Naifligi, saflığı vardı garibimin
Musodan sonra kimse çekilmiyorAma böyle sana ne baba ne demiyordu. Bu hanımefendiyi görünce musoyu sevesim geldi
Of of offff yakmış gemileri desenebugün milletin namusuna falan dil uzattı, beni konusundan kovdubaşkasına bekar koca bulamadınız ondan mı çekemiyosunuz dedi
Sayfalarca yorum okumaktan küçülen gözlerim onu arıyorMusodan sonra kimse çekilmiyor
Yok malesef ama evdeki bütün prezervatifleri del uçlarını birde öyle dene belki kalırsınİyi akşamlar eşimle ilişkiye girdik prezervatife boşaldı bende o prezervatifi attıktan sonra içindeki boşaldığı sıvıyı alıp vajinama sürdüm hamile kalır mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?