Hamile kalır mıyım?

bendengeriyekalanlar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2022
3
0
21
Lütfen acil yardım. Dün sevgilimle bir ilişkiye girdik ama sadece çıplak olarak sürtündü. Boşalma olmadı aralıklarla sürtündü zevk suyun geldi mi diye sorduğumda hayır eminim gelmedi dedi yani herhangi bir şeyin çıkmadığını söylüyor. Ben yinede haftaya gidip gebelik testi alacağım. Çok araştırdım düşük bir ihtimal hamile kalmam, ama yinede korktum lütfen yardım edin en azından içim rahatlar ilk kez böyle bir şey yaşıyorum ondan dolayı endişeliyim

Son düzenleme:
bu soruyu soran bir kız en fazla 15 yaşındadır her halde . bi kere bu duruma düştüğünüz bir işlere girmeyin ve çıplak fotoğraf ta göndermeyin en azından şöyle 23 yaşına gelin ondan sonra ne yaparsanız yapın kendi geleceğinizi kazanmaya odaklanın erkek arkadaş koca her zaman bulunur.

19 yaşındayım ilk kez böyle bir şey yaşadığım için etrafta kimseye de soramıyorum o yüzden burda sordum biliyorum hamile kalmak bu kadar kolay değil ama ben sadece endişelendim

19 yaşındayım ilk kez böyle bir şey yaşadığım için etrafta kimseye de soramıyorum o yüzden burda sordum biliyorum hamile kalmak bu kadar kolay değil ama ben sadece endişelendim
korkacak bir durum yok ama idrar testi basit birşey kendiniz yaparsınız kafanız rahatlasın isterseniz aile sağlığı merkezindede yapabilirler.

Size burdan yardımımız olmaz malesef çok gencsiniz neden kendinize bunları yaşatıp sonra endişeli hissediyorsunuz artık bunları okumak da normal gelmeye başladı yapmayın kendinizi eşinize nasibinize saklayın üzülüyorum senin gibi pırıl pırıl genç kızlarımıza

Böyle hamile kalmanız mümkün değil merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…