Ya yapma yâda arkasında dur.bir ihtimâli var benim bir arkadaşım da o şekil hamile kalmıştı nişanlısındanArkadaşlar ben sevgilimle sex yaptım ve bunun sonucundan gerçekten korkuyorum. Kendimden o kadar iğreniyorum ki anlatamam. Sevgilimin elini bile tutmadım o günden sonra. İkimizinde üstümüzde hiç bişey yoktu. Ayakta sürtünme yaşadık. Onun da benim de zevk suyum fazla geldi. Ama ben o bölgeyi temizlemedim o gün ve banyo yapmaya da fırsatım olmadı. Hamile olmamdan korkuyoruz. Siz de düşüncelerini yazabilir misiniz? Stresten kaç gündür adam akıllı yemek bile yiyemiyorum. Üstünden 2 hafta geçti.
Şaka mı ya ciddi bişey soruyoruzTebrik ediyurum hamilesin
İçim baya rahatladı heYa yapma yâda arkasında dur.bir ihtimâli var benim bir arkadaşım da o şekil hamile kalmıştı nişanlısından
Ne biliyim yaptık bi hata nefse uyduk daİçim baya rahatladı he
EvetŞaka mı ya ciddi bişey soruyoruz
Napalım bebeğim yapmasaydın olmasaydı sperm içeri girmiş sürtünme yoluyla o yüzden hamile kalmıştı ama az bir ihtimal tabi reglin geçtimiİçim baya rahatladı he
Reglden sonra olmuştu sex . Ve daha zamanım gelmedi aslında geldi regl dönemim olmayı bekliyorumNapalım bebeğim yapmasaydın olmasaydı sperm içeri girmiş sürtünme yoluyla o yüzden hamile kalmıştı ama az bir ihtimal tabi reglin geçtimi
Gecikirse geçmiş olsunReglden sonra olmuştu sex . Ve daha zamanım gelmedi aslında geldi regl dönemim olmayı bekliyorum
Allah KorusunGecikirse geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?