- 20 Nisan 2019
- 32
- 4
- 24
-
- Konu Sahibi cemilebostan55
prezervatife yaptı benim içime değilIçine az bir şey de olsa kaçtıysa hamile kala bilir sin bence daha dikkatli olmalısın
kaymış ama çıkmamış kendi çıkardı ama çıkardıktan sonra devam ettik ondan bi şey olur muO zaman bir şey olmaz şapka kaydı dedin diye onun için demistim
hap aldım sıkıntı çıkmaz değil miAdetten sonraki 14. Gün risk yuksek oluyor diye anlatmıştı hocamız 10 gün kala da risk vardır bana göre yumurta oluşumun hangi aşamada bilemeyiz ve bir sperm vucutta bir haftaya kadar canli kalabiliyordu hatirladigim kadariyla. Bir ertesi gün hapı alıp garantiye alsaydın.
Aldıysan çıkmazhap aldım sıkıntı çıkmaz değil mi
ertes 72 diye bi hap aldım 1 tane içtim internetten bakınca 2 tane içilmeli falan diyo yanlış mı yaptımAldıysan çıkmaz
Hmm valla bisey diyemem o konuda ben olmamistir diye dusunuyorum ama tabi en doğru sonucu adet günün verir.ertes 72 diye bi hap aldım 1 tane içtim internetten bakınca 2 tane içilmeli falan diyo yanlış mı yaptım
o hapın içinde iki tane olması gerekiyor diye hatırlıyorum peş peşe içiliyordu sanırım sizde öyle yapmadınız mı ,?ertes 72 diye bi hap aldım 1 tane içtim internetten bakınca 2 tane içilmeli falan diyo yanlış mı yaptım
hanımefendi kutunun içinde tek 1 hap çıktı ve ben de onu aldım regl oldum zaten 2 gündür reglimİlişki sırasında boşalma olmasa da risk var eğer korunmazsanız. Bu yüzden geri çekilme korunma değildir deniyor. Ertesi günü hapını da yanlış aldınız sanırım. Pre. niye kaydı boyutları oluyor bunun yanlış mı aldınız acaba?
hanımefendi kutunun içinde tek 1 hap çıktı ve ben de onu aldım regl oldum zaten 2 gündür reglim