• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalır mıyım acaba

musiccc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
10
1
3
Bursa
Kizlar selam. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 aydır adetim gecikmeli. Önceden bu şekilde olmazdı ve ben yumurtlama zamanımı kolayca bilir hesaplardim. Fakat durum böyle olunca yumurtlama zamanı mutlaka değişmiştir şu birkaç aydır. Eğer önümüzdeki ay zamanında gelirse ayin 23-24 ü gibi adet olmam gerek.Fakat eşimle ani bir karar alıp adet dönemine kadar çocuk yapmaya karar verdik:) yani en azından korunmayi bırakıcaz. Bilgilerinize güvenerek soruyorum sizce hamile kalma olasılığım nedir? Tabi yine Allah bilir verecek olan o. Ben yine de sormak istedim. Teşekkürler şimdiden

Kizlar selam. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 aydır adetim gecikmeli. Önceden bu şekilde olmazdı ve ben yumurtlama zamanımı kolayca bilir hesaplardim. Fakat durum böyle olunca yumurtlama zamanı mutlaka değişmiştir şu birkaç aydır. Eğer önümüzdeki ay zamanında gelirse ayin 23-24 ü gibi adet olmam gerek.Fakat eşimle ani bir karar alıp adet dönemine kadar çocuk yapmaya karar verdik:) yani en azından korunmayi bırakıcaz. Bilgilerinize güvenerek soruyorum sizce hamile kalma olasılığım nedir? Tabi yine Allah bilir verecek olan o. Ben yine de sormak istedim. Teşekkürler şimdiden
Tatlım neden ovulasyon testi almıyorsun ? Adetin ister geciksin ister gecikmesin yumurtladığın zamanı test sana gösteriyor

Ben zaten normalde anlıyorum yumurtlama dönemimi ama dedim ya birkaç aydır sapitinca tereddütte kaldım. Bir de az bir zamanım kaldı ya yani biz deneyelim dedik belki tutar:) eee bende bir heveslendim heyecan yaptım. Yumurtlama dönemi gectiyse de kalır mıyım diye sorayım sizlere dedim.inşallah kalırım yaaa

Back