- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi deniz bulut
-
Ay inşallah canım ya :)
Bu arada sarı akintim hafifledi.
Bende yarın gene denesemmi yada 3 gün beklesemmi bilemedim :) taze anniş
ben sana beklemeni tavsiye ediyorum cnm şimdi bile yapsan çıkmaz ama 3 gün falan beklersen emin ol çıkar boşa strese girmemiş olursun
Tamam tatlım inşallah bende hamile kalırım 1 sene oldu çünkü artık gelsin meleğim.
Rabbim nasip eder banada inşallah :)
ben şuna inandım gerçekten kafaya takmadığın ay hamile kalıyosun bende inanmıyodum ama bu ay öyle oldu inşallah beklediğin o müjdeli haberi bi kaç gün sonra alırsın içten gelerek dua ediyorum herkes için
Canim sabah test yaptım malesef negatif1 gün kaldı bakalim
bata 1 gün kala negatif 1 sonra pozitifti benimki çok silik ti çokşeker :)hadi inşallah kız hamilesinizdir
Bekliyorum kızlar biraz temizlik Yaptım vakit geçirdim şimdi de dışarı çıkacağız kafam dağılsın yoksa evde beklemeye olmuyorAy inşallah canım ya :)
Bu arada sarı akintim hafifledi.
Bende yarın gene denesemmi yada 3 gün beklesemmi bilemedim :) taze anniş
Bekliyorum kızlar biraz temizlik Yaptım vakit geçirdim şimdi de dışarı çıkacağız kafam dağılsın yoksa evde beklemeye olmuyor
Vişneli tutam canım ya bende korkuyorum negatifi göreceğim diye hiç yapmak istemiyorum test
Bir yanım yap diyor bir yanım yapma
Canım bizde bilmiyoruz ama bekliyoruz umut Dünya'sı iştekızlar sarı akıntı hamılelık belırtısımı oluyormuş,
benım yumurtlama günümden bu yana hep beyaz akıntım vardı, bugun sarı bısey gordum. hatta ıltıhap sandım dra gıdeyım dıyordum, cunku bu aralar cok usuttum. ona yordum ama okuyunca sasırdım sımdı.
gercı benım 2 gun kaldı ve negatıfım suan .
eeee hamile değilmisimiz sonuç ne merak ettim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?