- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi deniz bulut
-
canım ya aynen beni tarif etmişsin 4 gündür her gün çamaşır değiştiriyorum ve bu sarı akıntı devam ediyorKızlar ya benim 2 gün kaldı bata. Ama bugün iç camasirimda yogun sarimtirak bir akıntı farkettim beyazdi iç çamaşırım daha önce geldiyse renkli girdiğim için gorememis olabilirim sizce bir ihtimal varmı bel agrim ve kaşıkla batma olayı var
canım ya aynen beni tarif etmişsin 4 gündür her gün çamaşır değiştiriyorum ve bu sarı akıntı devam ediyor
bunun yanında bariz bir bel ağrısı var batım da yarın canım ümitlensem mi bilemedim canım ya
inşallah hamişizdir ya:) bende saskinim aslında yani ilk kez sarı akıntı var acaba usuttum mu dedim.
Benim 12 gündür bel agrim var ölüyorum sanki kasigimda 3 gün önceye kadar batma ve ağrı mevcuttu ama geçti 3 gü dur rahatım sanki hiç regl gelmeyecek gibiyim hani bitmiş biteni 1 hafta olmuş gibi kuş gibiyim yani
inşallah hamişizdir ya
benimde bu hafta başına kadar bacak ağrım da vardı ama o geçti bel ağrısı devam ediyor
ümitlenip de kırmızıları görmek çok moral bozucu o yüzden ümitlenmek istemiyorum ama bu akıntı ve bel ağrısı ilk defa oluyor 5 aydır
evet canım 5 aydır deniyoruz5 ay mi oldu deneyeli?
Inşallah bende öyleyim vallahi gebelik testleriyle kafayı bozdum 2 test silik 1 test negatif çıktı yapmiycam 2 gün kaldı zaten
evet canım 5 aydır deniyoruz
sen testleri ne zaman yapmıştın ben daha hiç test yapmadım korkuyorum negatif çıkar diye
silik çıktıysa ümitlenebilirsin aslında
canım bat günü bile negatifi görüp sonradan çift çizgi çıkanlar da oluyor dur bakalım bekleyelim2 gün oldu yapalı dün negatif i gördükten sonra hayat koptu sanki iyiki eşime söylemedim çok sevinecekti bizde 1 sene oldu
canım bat günü bile negatifi görüp sonradan çift çizgi çıkanlar da oluyor dur bakalım bekleyelim
üzme kendini inşşalh gelmez kırmızı kart
yarın benim bat günüm adetim olursa sana yazarım canım çünkü hiç şaşmadı bugüne kadar gününde geldi
TAMA CANIM MERAK ETME BİRAZ AĞLARIM SONRA YAZARIMYaz olursan da yaz olmazsanda yaz gülüm merak ettim benide alintila oke
Oy bebeğim beni nerden biliyorsun belki çığlık çığlığa yazacaksin gelmedi diye :)TAMA CANIM MERAK ETME BİRAZ AĞLARIM SONRA YAZARIM
öyle yazmayı çoookkkk istiyorum canım benim
günaydın vişneli turtamInşallah yazarsın ,ben de yazarım :)
günaydın vişneli turtam
canım benim sarı akıntı bugün kesildi
bugün adet günüm evde ki gebelik testi değilmiş ovülasyon Muş o yüzden test yapamadım bekliyorum
sen ne durumdasın canım.
Kızlar ya benim 2 gün kaldı bata. Ama bugün iç camasirimda yogun sarimtirak bir akıntı farkettim beyazdi iç çamaşırım daha önce geldiyse renkli girdiğim için gorememis olabilirim sizce bir ihtimal varmı bel agrim ve kaşıkla batma olayı var
canım bat günü bile negatifi görüp sonradan çift çizgi çıkanlar da oluyor dur bakalım bekleyelim
üzme kendini inşşalh gelmez kırmızı kart
bata 1 gün kala negatif 1 sonra pozitifti benimki çok silik ti çokşeker :)hadi inşallah kız hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?