- 4 Eylül 2008
- 7
- 0
- Konu Sahibi rumuzumyok
benim en çok merak ettiğim şey bu, hikayelerinizi merakla bekliyorum.sevgiler...:dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meryemmeryem benimde sanin gibi kocaya bi poşet keçi boynuzu yedirmiştim yumurtlamaya yakın . .Ama bizim olma ümidi daha dogrusu eşimin nerdeyse hiç yoktu artık tedavi olmamız gerektiğni soylıyıp hamilelikle ilgi konuştugumda üzülür beni sustururdu çünkü öncesinde doktora gitmiş ve varikosel oldugunu sperm sayıları düşük felan cıkmıştı . .daha adet olacagım günün akşamı test yaptım ve pozitif . .:))ama ben bi ağlama tututu inanmadım tabi kendimizi oyle kurmuşuz ya eşimi aradım eşim geldi beni ağlarken gördü eee dedi madem hamile degilsin niye bitane daha aldırdın test dedi emin olmaadıgım için gelirken ona al demiştim cunku ağlama durumunu farklı algıladı yani :)). .dedim ondan aglamıyorum okusana sonucu dedim okudu ve hemen diger odaya gitti bi süre gelemedi yanıma cok duygulanmıştık eşim 10 senedir bekliyodu cunkü öncesinde bi evliliği vardı . . ufffffffffffffffffff amma uzattım galiba . . arkadaşlar inşallah Allah hepimize bağışlar bebelerimizi şimdiden kötülüklerden nazarlardan korusun VE tüm isteyen kardeşlerimize ve bize saglıcakla kucagımıza almayaı nasip etsin .AMİİİİİİİİİİİNNN . .
beyaz senin adına üzüldüm demiycem çoookkkkkkkkkk sevindim.ohhhh iyi ki hamilesin alkisalkisalkis
canım benim çok telekkür ederim ama benim için dua et nolur eşimde artık katılsın bize 2 aylık hamileyim ve hiç bişey anlamadım stersten başka
canım benim çok telekkür ederim ama benim için dua et nolur eşimde artık katılsın bize 2 aylık hamileyim ve hiç bişey anlamadım stersten başka
ben şüphelenince iş yerinde test yaptım pozitif çıkınca eve gidip onu oldukça şık şekilde paketledim ve sana hediye aldım dedim aaaa dedi açtı küçücük zarfın içinde test çubuğunu görünce bağırmaya başladı sonra da biraz ağladık :)))))))))))
sana bişey diyeyimmi, yüzünü görünce herşey değişir göreceksin, belki bebeğiniz ilk doğduğunda ne olduğunu anlayamayacak o duruma alışmakta zorlanacak ama hele senin konuşmalarına oynaşmalarına tepkiler vermeye başlasın bak o zaman seni bile unutcak, benim eşim akşam eve gelir gelmez hemen çocuğa saldırıyo, bi güzel oynaşıolar, sonra o uyutuyo altını değiştiriyo hepsini de zevkle yapıyo,g ecenin yarısında bazen çocuk uyanıyo, benim bebeğim çarşaf delisi, tek başıma uyutamıyorum bazen, o zaman çağırıyorum gece yarısı olmuş üff demiyo hiç, hemen kalkar gelir sallarız uyuturuz yada uyumadıysa oynaşırız, gör bak seninki de öyle olcak, şimdi daha olayın bilincine varamamış o yüzden
benımkısı garıp adetlerım duzensız adetten 2-3 gun once leke geldı 2-3 gun surdu bız adet oldum haılelık yok sandık beım leke kesıldı ama geleck dıe beklıyorum
KURU DUT ACIK ÇAY LEBLEBİ KURU ÜZÜM tutturdum yaa gecenın 11 heryer kapanmıstır dedı sabah alayım dedı ısten gelırken baktım unutmus yaa hayatım amma komplex ıstegın var 4 tane sey cay kolayda dedı ve guldu sonra ertesı gun yıne unuttu ve ba dedıkı sen hamıle falan olma bı garıpsın dedı
sabah 8 dı kosa kosa kuruyemıscıye gıttım 500 gr aldım testte aldım ama hamıle degılmdır sanıyorum yaa eve gelene kadar yarısını yedım ewe geldım çay demledın ohh yedım ve rahatladımhadı gıde testı yapam dedım testpozıtıf aradım çok tepkısızdı o adar uzuldumkı demekkkı benım zoruml ıstıyormus olunca uzuldu dıe dusudum akşam ewe gelırken kı koam ewlılık yıldonumunde bıle ban cıcek almamıztır yenmıyor ıçılmıyor gel senı restorana goturem bosver der
neyse kocaman krmızı gullerden buket bırd benı mutlu etmenın yolu olulu hasan ustanın kazandıbı tatlısı ıle olur 3 anede ondan almıstı
anladımkı oda cok evınmıs telde saırmıs
malesef dıs gebelıktı
hastanede 2 hafta yattım ewe gelınce o gullerı gorunce çok aglamıstım