Tek çözüm doktor nasıl doktorluk bişi yok2 yillik evliyik.Eşimle severek evlendik.Sevgililik döneminde olsun evliliğin başında olsun her şey güzeldi.Öpmeden duramaz sürekli sarilir ve romantik geceler geçirirdik.Ilk baslarda 2 3 gunde bir işe başlayınca h aftada bir cinsellik olurdu.İş hayatımızdan dolayi bizim için normaldi.Hamilelik düşünmeye başladık. Hadi deneyelim anca olur dedik.Ben ilk seferde Hamile kaldım.Ikimizde beklemiyorduk.Sevindik tabiki .Hamilelik süreci hassastı.Dusuk tehlikesi nedeniyle doğuma kadar yapmadık.Lohusulik dedim.Gel zaman git zaman bebek 8 aylik oldu.Kadin olarak cinsel hayatımın devamını sürmesini bekledim.Eşimle yaklaşmaya çalıştık ama eşim sertlesemiyor.O günde beri bana yakışıymuyor.Hadi diyorum yok hazır hissetmiyorum.Yok kafam rahat değil diyor. Doktora git diyorum.Doktorluk bir şey yok diyor.Artik eskisi gibi bir coşku yok.Sarilarak uyuyor opuyor ama sonra arkasını dönüp uyuyor. Cinsellik aklına gelmiyor. Ben kadın olarak tahammül edemiyorum.Evli gibi hissetmiyorum.Evin işlerini gören çocuğa bakan biri gibiyim.Cok yoruldum.Zaten gurbetteyim.8 ay cinsel.hayat için mi evlendim.Zaten yas farkımız var.Ben 34 o 42 oldu. Sadece anneme anlattım.Bu duruma ya katlan ya bosan dedi. Bebegim de var.Daha ne yapılabilir bu durumda ki ?
İşte kaçınıyor Gurur yapıyor.Bazen işte o meşhur ilaçtan alayım mı diyor.Gecici çözüm yolu istemiyorum.Kalp krizi falan geciririr vebal almak istemem.Tek çözüm doktor nasıl doktorluk bişi yok
Bende çözüm yolu istiyorum.Terapsite gidelim.diyorum. Tamam olacak diyor ama bir gelişme yok.Sanki olmasa da olur.Ben ona her türlü kabul edeceğim. Bir kadın olarak ne hissettiğimi anlamıyor Mu? Hamilelikle birlikte 17 ay oldu.Bir erkek nasıl istemez.Nasil katlan yani?
Doktora gitmeye ikna etmelisiniz.
Bunun için direk boşanilmaz ama çare aranmalı.
Ben böyle mutluyum elleme diyorsa da ayrılık kaçınılmaz maalesef..
Sezaryenle doğum yaptım. Doktor muayeneleri en birlikte gittik.Ama mahreme sahit olmadı.Annem hep işimi gördü.Hamilelik dönemleriniz bir takım kadınsal hallerinizi gördü mü?
Mesela o dönemlerde erkekler kadınlara sadece “kutsal anne” gözüyle bakıyor. Yaklaşmaktan, bebeğe zarar vermekten korkuyorlar.
Doğum sürecinde doğum halinizi ve lohusalık hallerinizi gördüyse etkilenmiş olabilir. Eğer emziriyorsanız da yine sadece “kutsal anne” gözüyle bakmaya devam etmiş olabilir.
ne yazıkki bazı erkekler bu süreçlerden çok etkileniyor. hamilelikle beraber değişen düzen,dış görünüş anlamsızca onlarda travma yaratıyor.
terapiden önce siz konuşmayı deneyin. ona eskisi gibi olduğunuzu gösterin. ne bileyim eskiden ilişki dinamiğiniz nasılsa o şekilde devam ettirin.
giyinin, süslenin, yaklaşın. aynı şekilde devam ediyorsa kesinlikle destek alınmalı.
Dediklerimi deneyin.Sezaryenle doğum yaptım. Doktor muayeneleri en birlikte gittik.Ama mahreme sahit olmadı.Annem hep işimi gördü.
Emzirme konusunda sürekli emziriyorum
Çoğu yorgunum ama dikkat ettiğim zamanlar da oluyor.
Ben talep ettiğimde üzüldüğümde yorgunum olmuyor diyor.
Eşimde hiç bir problem olmamasına rağmen o meşhur ilaçtan 2kutu almıştı toplam 60 adet vardi içinden sadece 3 tane kullandı ilk evlendigimiz dönemlerde hepsini geçenlerde çöpe attım bende kullanmasını istemiyordum cunku evet işe yarıyor ama baş ağrısı yapmıştı ondan istemedim kullanmasını biz onu kullanınca üst üste ikinci ilişki oluyor diye denemiştik o çözüm değil ve nereye kadar onu kullanacak ki gurur yapacak bişi yok geri kafalı mi o kadarİşte kaçınıyor Gurur yapıyor.Bazen işte o meşhur ilaçtan alayım mı diyor.Gecici çözüm yolu istemiyorum.Kalp krizi falan geciririr vebal almak istemem.
17 ay çok imkansız mastürbasyon yapıyor o zamanBende çözüm yolu istiyorum.Terapsite gidelim.diyorum. Tamam olacak diyor ama bir gelişme yok.Sanki olmasa da olur.Ben ona her türlü kabul edeceğim. Bir kadın olarak ne hissettiğimi anlamıyor Mu? Hamilelikle birlikte 17 ay oldu.Bir erkek nasıl istemez.
Sevgililik döneminde üstüme atlayan adam söndü gitti. Bir kez duşa girdik denedik ama olmadı.Şu gün bu zaman bunun sonu yok malesef. 17 ayda hiç cinsel ilişki olmadı mı? Yani eşinizi siz tanırsınız, öpme sarılma olurken ereksıyon olmuyor mu bu adam?
Arada bakıyorum elliyor ediyor ama tık yok ya hamur gibi adam..17 ay çok imkansız mastürbasyon yapıyor o zaman
Dönemsel de olabılır dıyecektım ama 17 ay boyunca ılıskı olmamasını herhangı bır sebeple kendıme acıklayamazdım sanırım. Ya masturbasyon yapıyor ya da hayatında baska bırı var. Yani başka ne olabılır kı 17ayda sıklığı az ama oluyor deseydınız yıne bır umut olurdu. 17ayda her hafta 1 kere olsa baslangıc olarak yıne de toparlardı bıryerdenSevgililik döneminde üstüme atlayan adam söndü gitti. Bir kez duşa girdik denedik ama olmadı.
Kendi de diyor bana ne oldu ya .Kadın aynı kadın.
Bende çok uykusuzum yorgun.Bende istiyorum olsun ama tabi eskisi gibi olamıyorum.
Kulağını falan öpüyorum ama tahrik olmak da istemiyor.Sabah erken kalkacağım diyor. Çünkü mahcup olmak mı istemiyor aslında ilk gece de sorun yaşadık. 3 gun sonra gerçek oldu. Hamile kaldığım gece çok ateşledi.Adam 20 dk üstündeydi. Yani ne oldu bize ya .
20 dakika uzun bir süre değil ki. Burada bir çare bulacağınızı sanmıyorum durum ciddi. Doktora gitmeniz lazım. 42 yaş da fazla değil bence daha yaşlılığa çok varSevgililik döneminde üstüme atlayan adam söndü gitti. Bir kez duşa girdik denedik ama olmadı.
Kendi de diyor bana ne oldu ya .Kadın aynı kadın.
Bende çok uykusuzum yorgun.Bende istiyorum olsun ama tabi eskisi gibi olamıyorum.
Kulağını falan öpüyorum ama tahrik olmak da istemiyor.Sabah erken kalkacağım diyor. Çünkü mahcup olmak mı istemiyor aslında ilk gece de sorun yaşadık. 3 gun sonra gerçek oldu. Hamile kaldığım gece çok ateşledi.Adam 20 dk üstündeydi. Yani ne oldu bize ya .
ayni sorun bizde de var2 yillik evliyik.Eşimle severek evlendik.Sevgililik döneminde olsun evliliğin başında olsun her şey güzeldi.Öpmeden duramaz sürekli sarilir ve romantik geceler geçirirdik.Ilk baslarda 2 3 gunde bir işe başlayınca h aftada bir cinsellik olurdu.İş hayatımızdan dolayi bizim için normaldi.Hamilelik düşünmeye başladık. Hadi deneyelim anca olur dedik.Ben ilk seferde Hamile kaldım.Ikimizde beklemiyorduk.Sevindik tabiki .Hamilelik süreci hassastı.Dusuk tehlikesi nedeniyle doğuma kadar yapmadık.Lohusulik dedim.Gel zaman git zaman bebek 8 aylik oldu.Kadin olarak cinsel hayatımın devamını sürmesini bekledim.Eşimle yaklaşmaya çalıştık ama eşim sertlesemiyor.O günde beri bana yakışıymuyor.Hadi diyorum yok hazır hissetmiyorum.Yok kafam rahat değil diyor. Doktora git diyorum.Doktorluk bir şey yok diyor.Artik eskisi gibi bir coşku yok.Sarilarak uyuyor opuyor ama sonra arkasını dönüp uyuyor. Cinsellik aklına gelmiyor. Ben kadın olarak tahammül edemiyorum.Evli gibi hissetmiyorum.Evin işlerini gören çocuğa bakan biri gibiyim.Cok yoruldum.Zaten gurbetteyim.8 ay cinsel.hayat için mi evlendim.Zaten yas farkımız var.Ben 34 o 42 oldu. Sadece anneme anlattım.Bu duruma ya katlan ya bosan dedi. Bebegim de var.Daha ne yapılabilir bu durumda ki ?
Öğrenilmiş çaresilik yani sizin kabul ettiğiniz. Sadece merakımdan soruyorum cinsellik olmaması sizde sinir falan yapmadı mı? Benim gözlerimden alev fışkıyordu boşanmadan önce çünküayni sorun bizde de varben henüz dogurmadim ama ilk günden beri hic iliski olmadi. hamilelik öncesinde de cok aktif degildi esim, zar zor hamile kaldim... buna da sükrediyorum artik ...cünkü 5 yildir bunu bekliyordum. ben kabul ettim, esimle böyle mutlu olmayi sectim..
yok sinir yapmadi. ama cok üzülüyordum...Öğrenilmiş çaresilik yani sizin kabul ettiğiniz. Sadece merakımdan soruyorum cinsellik olmaması sizde sinir falan yapmadı mı? Benim gözlerimden alev fışkıyordu boşanmadan önce çünkü