• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kaldigim gunu hesaplamak mumkunmu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

Sevil_83

Ziyaretçi
Benim son adet tarihim 1 temmuz 2009
31 gunden bir adet oluyorum.Bilmek istedigim gebelik haftasi hesaplayicilarin verdigi tarihler bir-birine uymuyor.Yardim edermisiniz c:ecrin_bebek:ok merak ediyorum...

canım bende 31 gunden bir adet oluyorum ve yumurtlama surecın 15 gun yanı adetınden 15 gun sonra hamıle kalmıssındır.

canım bende 31 gunden bir adet oluyorum ve yumurtlama surecın 15 gun yanı adetınden 15 gun sonra hamıle kalmıssındır.

teşekkür ederim arkadaşım 16-si hamile kaldım her halde

Son düzenleyen: Moderatör:
önemli degıl canım ben bu zaman kadar tahmın ettıgım hamıle gununden hesaplıyordum bebegımın haftasını meger ılk adet gununden hesaplanıyormus doktorum dedı tabı bıde guldu bende dıyom ultrasyon la benım haftam tutmuyor dıye :)

hayatım son adet tarihinden hesaplıyorlar gebelik haftanı...

canım bazen haftasına göre bebek geriden gelebiliyor.mesela dr. son adet tarihine göre 6 haftalıksın dedi,ama ultrasonda bebeğin 5 haftalık çıktı diyelim,endişelenme sakın buna...bazı gebelikler ki bende de oldu geç gelişebiliyor...ayrıca dr.a 2 ayı doldurmadan gitmen de fayda var çünkü sana her hamileye verilen vitamin vs. ilaç verilecektir muhtemelen...mesela folikplus..dr.gerekli görürse bebeğe çok iyi geliyormuş.ben kullanıyorum..

canım bazen haftasına göre bebek geriden gelebiliyor.mesela dr. son adet tarihine göre 6 haftalıksın dedi,ama ultrasonda bebeğin 5 haftalık çıktı diyelim,endişelenme sakın buna...bazı gebelikler ki bende de oldu geç gelişebiliyor...ayrıca dr.a 2 ayı doldurmadan gitmen de fayda var çünkü sana her hamileye verilen vitamin vs. ilaç verilecektir muhtemelen...mesela folikplus..dr.gerekli görürse bebeğe çok iyi geliyormuş.ben kullanıyorum..

tamam canim bilgine teshekkurler
kaydirigubbakcemile5

Back