- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
Benim ovulasyon testi hic boyle olmasi cift cizgiden sonra yavaş yavaş silikleşti çok farklî birsey olmuş seninki valla hiç fikrim yok okuduğum kadarıyla kimi ovulasyon testine hamile pozitifine güvenme diyor kimi de aynı senin sonuc gibi olmuş ve adet gününde gebelik testi pozitif cıkmış...adetimin 11.gunu yapmaya basladım testleerımı ama birtürlü çift çizgi ikisi aynı koyulusta oolmadı ama hep resimlerdeki gibi oldu hiç silikleşmedi bariz belli yanı çizgiler. bugun 23. gunum ve 25 nisan bat tarihim 11 günüm kaldı adete. birde dün ilişki sırasında sol kasık agrım oldu belim agrıyo. sizce neden sürekli çift çzigi cıkıyo olabilir kafayı yicem nolur bilen birileri yardımcı olsuunnnn
Benim ovulasyon testi hic boyle olmasi cift cizgiden sonra yavaş yavaş silikleşti çok farklî birsey olmuş seninki valla hiç fikrim yok okuduğum kadarıyla kimi ovulasyon testine hamile pozitifine güvenme diyor kimi de aynı senin sonuc gibi olmuş ve adet gününde gebelik testi pozitif cıkmış...
Insallah hamilesindir, merakla sonucu bekliyorum....
Bariz hamilesin diyo bu testler bence bide kan testi yaptır kesin sonuç olsun
iyide bunlar gebelik testi değilki ovulasyon testiBöyle öğlen akşam test yapacağına bence kan testi yaptırman daha mantıklı erken de olsa net sonuç verir kan testi bence yaptır derim için rahat etsin kanda kesin sonuç çıkıyor çünkü
Ovulasyon muu??? ben normal test sandım cnm ya pardon :) bunu ne farkı var peki normal test gibi duruyor
benimde testlerim aynen böyle oldu, ama heme değil aradan zaman geçince. bende attım hepsini, boşverin programlamayın kendinizi, günaşırı devam :))
ya işte yumurtlamayı yakalayamadım bi türlü, yumurtayamıyorum diye kortum, sonra doktorda yumurta takibi yaptım. tam olarak adetimin 13. günü yumurtluyomuşum. vajınal ultrasonda göründü.Adet mi oldun sonra canım testler boyle olduktan sonra
canım bende böyle bir ay takip edeyim dedim senin gibi iki çizgiyi koyu göremedim çok moralim bozuluyordu ne zaman yumurtlama oluvak diye bşr hafta sonra gebelik testi yaptım meğer hamileymişim :))) darısı başına inşallah seninde Öylediradetimin 11.gunu yapmaya basladım testleerımı ama birtürlü çift çizgi ikisi aynı koyulusta oolmadı ama hep resimlerdeki gibi oldu hiç silikleşmedi bariz belli yanı çizgiler. bugun 23. gunum ve 25 nisan bat tarihim 11 günüm kaldı adete. birde dün ilişki sırasında sol kasık agrım oldu belim agrıyo. sizce neden sürekli çift çzigi cıkıyo olabilir kafayı yicem nolur bilen birileri yardımcı olsuunnnn
Ca
canım bende böyle bir ay takip edeyim dedim senin gibi iki çizgiyi koyu göremedim çok moralim bozuluyordu ne zaman yumurtlama oluvak diye bşr hafta sonra gebelik testi yaptım meğer hamileymişim :))) darısı başına inşallah seninde Öyledir
Kizlaaaar banada yardimci olun 6 aydir bekliyorum bu ay ovu. Testi aldim 18 gündür hep cift cizgi adetime daha iki hafta var niye böyle oluyo :/
Testlerin fotosunu atarsan daha iyi yardımcı oluruz canım
Günaydın canım :)
Yaaaa inşallah Öyledir canım benimkide senin ki gibi olur bende sadece testle takip ettim yumurta akı gibi gelen akıntıya falan bakmadım hic dedim heralde olmicak en son 22.gun Yaptım o kadar . Bide dun meraktan gebelik testi Yaptım oda bi garip cikti bu ay testten yana şansım yok benim