- 11 Ekim 2017
- 8
- 2
-
- Konu Sahibi Gokkusagi91
canim kadinlarin bazi hormanlari normal olsada gebe kalmak icin yuksek olabiliyo sen bize testleri yaz istersen neler yaptigini yada hangi tahlilleri yaptirdigini ona gore yardim edelim kuzuMerhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadık hala hamile kalamadim.
Doktora gittik çok sukur eşimde ve bende problem çıkmadı. Ne yapabilirim? Sizin gibi tecrübeli arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum. Teşekkürler ..
Merhaba canım rahim filmi (hsg) çektirdin mi?Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadık hala hamile kalamadim.
Doktora gittik çok sukur eşimde ve bende problem çıkmadı. Ne yapabilirim? Sizin gibi tecrübeli arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum. Teşekkürler ..
Tamam yazıcam tsekkrlercanim kadinlarin bazi hormanlari normal olsada gebe kalmak icin yuksek olabiliyo sen bize testleri yaz istersen neler yaptigini yada hangi tahlilleri yaptirdigini ona gore yardim edelim kuzu
Evet çektirdim hormon tahlili yaptırdımMerhaba canım rahim filmi (hsg) çektirdin mi?
Ben de kalamıyorum:) Hoşgeldin canım..Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadık hala hamile kalamadim.
İyi akşamlar çok geç bir cevap oldu ama kusura bakma. Yumurta takibi yaptırmadim. Sen ne durumdasin var mı gebelik ?Ben de kalamıyorum:) Hoşgeldin canım..
Yumurta takibi yaptın ve ya yaptırdın mı?
Merhaba bende senin gibi 4 yildir evliyim tum tesler yapildi temiz hepsi hiç bir sorun yokken hamile kalamadim ilk tedavim klomenle başladi oyle takip felan olmadi sonra tekrar adet duzenliyici kullandim dupaston oda hamileligi kolaylaştirir diye okudum oda işe yaramadiİyi akşamlar çok geç bir cevap oldu ama kusura bakma. Yumurta takibi yaptırmadim. Sen ne durumdasin var mı gebelik ?