Hamile kalamıyorumm

Gokkusagi91

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
8
2
Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadık hala hamile kalamadim.
Doktora gittik çok sukur eşimde ve bende problem çıkmadı. Ne yapabilirim? Sizin gibi tecrübeli arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum. Teşekkürler ..

Doktora gittik çok sukur eşimde ve bende problem çıkmadı. Ne yapabilirim? Sizin gibi tecrübeli arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum. Teşekkürler ..
canim kadinlarin bazi hormanlari normal olsada gebe kalmak icin yuksek olabiliyo sen bize testleri yaz istersen neler yaptigini yada hangi tahlilleri yaptirdigini ona gore yardim edelim kuzu

Merhaba canım rahim filmi (hsg) çektirdin mi?

Arkadaslar merhaba. Bende 1 bucuk yillik evliyim esim evliligimizin 1 yili madde bagimlisiydi cok sukur 5 ay once birakti biz hic bir zaman korunmadik ama esimle aramiza bir sogukluk girdi ve ben istemeden iliskiye giriyordum ve sık sık da girmiyorduk zaten iliskiye. Onun pesine kosmaktan hastane,doktor, bebek dusunemedim hic gitmedim hastaneye bi sorunum var mi bilmiyorum sorum şu sizlere acaba uyusturucu kullanimi hamile kalmaya engel midir? Gecen hafta karin agrisi ile acile gittim ve doktor kum doktugumu ve idrar yollarimda iltahap oldugunu soyledii bu ay cok umitliydim cok dikkat etmistik iliskilerimize ama olmadi yine ne yapacagm ben :KK43:

Ben de kalamıyorum:) Hoşgeldin canım..
Yumurta takibi yaptın ve ya yaptırdın mı?

allah isteyen herkese nasip etsin bende 4 yılın sonunda hamile kaldım ve pko vardı bende eşimde de problem varmış geçen yıl aralık ayında varikosel ameliyatı oldu bende 58 kiloya düştüm hamile kaldım en önemlisi ne biliyor musun bunu düşünmemek eşimle artık olmazsa olmaz kafasındaydık 4 yıl boyunca hamile kalmak için hani o bacaklarını dik falan var ya hepsini yaptım yataktan kalkmadım ama hiç alakası yok yani en azından bende olmadı allah nasip ederse bu duyguyu yaşarsın ama hiç üzülme stres yapma kimseye de kulak asma allah inşallah istediğini sana nasip etsin seni çok iyi anlıyorum

İyi akşamlar çok geç bir cevap oldu ama kusura bakma. Yumurta takibi yaptırmadim. Sen ne durumdasin var mı gebelik ?
Merhaba bende senin gibi 4 yildir evliyim tum tesler yapildi temiz hepsi hiç bir sorun yokken hamile kalamadim ilk tedavim klomenle başladi oyle takip felan olmadi sonra tekrar adet duzenliyici kullandim dupaston oda hamileligi kolaylaştirir diye okudum oda işe yaramadi
Sonra tek seferlik bir catlatma ignesi yapildi gobekten oda olmadi
Uzun aradan sonra 2 ay once gonal f ignesi kulandim ardindan catlatma ignesi oda ise yaramadi 1 ay sonra dun yine basladim ganal f ignesi bakalim bu ay olumlu olur mu bilmiyorum ama benim hic umudum kalmadi sanki hic hamile kalamicam gibi :KK43:

X