Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 yıl oldu evlenelı fakat cocuk sahibi olamadım tedavi oldugum halde olmadı gıtmedık doktor bırakmadım....polikistik over varmıs ne oldugunu bılmıyorum ne yapabılırım.... önerilerinizi bekliyorum... şimdiden tşk ederim....
5 yıl oldu evlenelı fakat cocuk sahibi olamadım tedavi oldugum halde olmadı gıtmedık doktor bırakmadım....polikistik over varmıs ne oldugunu bılmıyorum ne yapabılırım.... önerilerinizi bekliyorum... şimdiden tşk ederim....
sana bi sey deyimmi kardes.. simdi arkadaslar beni kinaya bilir ama cevremde gorduyum insanlardan bunu soyluyorum, polikistin varsa ilacla otla motla ugrasma , direk polikistik over drilling ameliyyetini yapdir laparasopik.. ameliuatin sonraki ayindan baslamis bi kac yil patir patir yumurtlayacan duzenli adet olacan, ameliyat olan insanlar gordum 3-4 ay icin hepsi hamile kladi, ilaclarla ugrasmana deymez.bi arasdir yinede.
ooff off benim hiç bir şeyim yok ama 9 yıldır kalamıyorum ((( bende gittim dünya kadar doktoraa verdiler horonu verdiler hormonu şişirilmiş balona döndüm olmadımı olmuyo iştee..
canım tek yapıcağın şey kilo vermek. çünkü kilodan yumurtanın gidişatı yavaşlıo ve kesin adet zorluuda çekiosundur sen .. balparmağın polenli balı var ondan kullan yumurta hızlandırıo çok sağlıklı ayrıca .. pahalı biraz ama napcan . onun dışında soğan mş sarımsakmş falan sakın kullan ma kürde kullanma mazalla olan çocuğunda düşer.. bünyene uygun olmaya bilir çünkü.