- 1 Nisan 2025
- 19
- 13
- 3
- Konu Sahibi loloburgaz
-
Amiiin çok teşekkür ederiiim.Allah gönlümuzdekini kolaylıkla hayirla nasip etsin canım benim.. seni çok iyi anlıyorum bir anca gönlüne ferahlık düşsün o hayırla haberle yuvan cıvıl cıvıl olsun doğurmak degilki annelik biz doğuştan anne olan bir cocugu kalbimizde yetiştiren kadinlariz
Umudumu kaybettigim ay hamile kaldığımi öğrendim Allah o kadar büyük ki biliyorum bunları çok duyuyorsun kızıyorsun da çoğu zaman hayırlısı olsun hakkımızdaAmiiin çok teşekkür ederiiim.
Evet maalesef hiç teselli bulamıyorum. O kadar çöktüm ki psikolojik olarak amh değerim 2.08 ken bir kaç ay sonra 0.96ya düştü şuan kaç Allah bilir. Sanki her geçen gün herşey daha zorlaşıyor gibi imkansızlaşıyor gibiUmudumu kaybettigim ay hamile kaldığımi öğrendim Allah o kadar büyük ki biliyorum bunları çok duyuyorsun kızıyorsun da çoğu zaman hayırlısı olsun hakkımızda
Hangi değerlerinizde sorun çıktı tedavi aldınız mıBende 31 yaşındayım ve 1,5 sene sonra hamile kaldım hiç olmayan değerlerim de sorun çıktı ama Allah nasip etti . Bu süreçte stres yapma desekte insanın elinde olmuyor mecbur stres yapıyoruz . Ben işe girdim bu olumsuz düşünceyi kafamdan atayım işte biraz kafam dağılsın diye. Doktorlara da gittim çok şükür oldu . Allahım sana da nasip etsin kendini rahatlat . Seni çok iyi anlıyorum birine iyilik yaptığım da bile teşekkürlerinde Allah senin de kucağını doldursun şeklinde oluyordu. Belki kötü düşüncede değillerdi ama zoruma gidiyordu
Troid ve prolaktin hormonun da . Bunların bende hiç bir belirtisi yoktu ama kan değerlerim de çıktı . 6 ay bunların düzelmesi için uğraştım .Hangi değerlerinizde sorun çıktı tedavi aldınız mı
Benimde troid, demir, d vitamini, Ferittin ve amh ve ilerleme alamıyorum süreç çok zorluyorTroid ve prolaktin hormonun da . Bunların bende hiç bir belirtisi yoktu ama kan değerlerim de çıktı . 6 ay bunların düzelmesi için uğraştım .
İnan stresin de bu işe çok etkisi var düşünmek insanı çok yoruyor ve olumsuz etkiliyor. O kadar iyi anlıyorum ki seni .Benimde troid, demir, d vitamini, Ferittin ve amh ve ilerleme alamıyorum süreç çok zorluyor
amh nız kaç-?Benimde troid, demir, d vitamini, Ferittin ve amh ve ilerleme alamıyorum süreç çok zorluyor
Bunun için çok çabalıyorum ama asla engelleyemiyorum insanların olumsuz yorumlarına sorgulamalarına maruz kalmamak için ailemde dahil olmak üzere herkesten bu tedavi sürecini gizliyoruz bebek soranlara daha erken diyoruz. Ama olmuyor yine de rencide edişleriyle düşüncelere dalıp kendimi ağlarken buluyorumİnan stresin de bu işe çok etkisi var düşünmek insanı çok yoruyor ve olumsuz etkiliyor. O kadar iyi anlıyorum ki seni .
Ocak ayında 0.96 çıkmıştı tekrar baktırmadımamh nız kaç-?
düşük değil ki.Ocak ayında 0.96 çıkmıştı tekrar baktırmadım
Baktığın zaman düşük değil ama Kasım ayında 2.08 di 2 ay içerisinde oluşan düşüşü beni çok kaygılandırıyordüşük değil ki.
bi daha baktırın hata çıkmış olabilir. eşiniz sperm testi verdi miBaktığın zaman düşük değil ama Kasım ayında 2.08 di 2 ay içerisinde oluşan düşüşü beni çok kaygılandırıyor
Bende 0.78le hamile kaldım yaşım 26Ocak ayında 0.96 çıkmıştı tekrar baktırmadım
Evet verdi ama hastane değiştirdim bu sebeple tekrar vermesi gerekiyor Buda bizi temmuz ayına attıbi daha baktırın hata çıkmış olabilir. eşiniz sperm testi verdi mi
Çok sevindim sizin adınızaBende 0.78le hamile kaldım yaşım 26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?