Hamile kalamıyorum

light life

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2025
15
4
1
25
Merhaba kızlar 7 aydır evliyim gebe kalamıyorum. Herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Yumurtalama günümü pvalasyon testleriyle takip ediyorum. Adetim düzenli 25/26 gün döngüm. Ama ne yaptıysak olmuyor. Yumurtalaıklarımın sağlıklı olduöunu söyledi doktor daha önce gittiğimda. Reglim 1 gün dahi gecikmez. Aynı durumda olan var mı

Eşiniz doktora gitti mi ?
7 ay hamile kalamıyorum demek için çok kısa bir süre kendinizi bu şekilde strese sokmayın 🙏

Doktorlar en az 1 sene diyor bende 8 aylık evliyim benimde olmuyor 1. Senede çatlatma iğnesi vururuz diyolar

16 aydır bende kalamıyorum ovülasyon testi deniyorum 17 si pik 19 çatlama adete 6 gün varken test yaptım dün negatifti maalesef hiç bir sorun olmamasına rağmen olmuyor

Merhaba kızlar 7 aydır evliyim gebe kalamıyorum. Herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Yumurtalama günümü pvalasyon testleriyle takip ediyorum. Adetim düzenli 25/26 gün döngüm. Ama ne yaptıysak olmuyor. Yumurtalaıklarımın sağlıklı olduöunu söyledi doktor daha önce gittiğimda. Reglim 1 gün dahi gecikmez. Aynı durumda olan var mı
Merhaba eşinizde mutlaka görünmeli bende aynı şekilde hep kendim gittim eşime git demek aklıma bile gelmedi sonra bir doktor bana esinde bir görünsün dedi ve eşimde sperm azlığı ve morfolojik bozukluk çıktı hamile kalman çok zor doğal yolla dediler biz yine de inat ettik 1 yıl daha bekledik ve sonuç olarak bir şey elde edemedik. Sonra tüp bebege karar verdik ve suan 2 aylık hamileyim ikiz gebelik. İhmal etmeden esinde bir görünsün derim mutlaka 7 ay az bir süre değil çünkü bu süreçte siz de stres oluyorsunuz o yüzden mutlaka eşiniz de görünsün

Merhaba eşinizde mutlaka görünmeli bende aynı şekilde hep kendim gittim eşime git demek aklıma bile gelmedi sonra bir doktor bana esinde bir görünsün dedi ve eşimde sperm azlığı ve morfolojik bozukluk çıktı hamile kalman çok zor doğal yolla dediler biz yine de inat ettik 1 yıl daha bekledik ve sonuç olarak bir şey elde edemedik. Sonra tüp bebege karar verdik ve suan 2 aylık hamileyim ikiz gebelik. İhmal etmeden esinde bir görünsün derim mutlaka 7 ay az bir süre değil çünkü bu süreçte siz de stres oluyorsunuz o yüzden mutlaka eşiniz de görünsün
Merhaba bende tüp bebek düşünüyorum ikiz gebelik basıl elde ettiniz? Sizin kararınız mıydı yoksa tek yumurtadan ikiz mi oldu merak ediyorum

Eşinde mutlaka gözüksün ondada sorun çıkmazsa sana vereceğim en büyük tavsiye kafandan bebek düşüncesini silmen hatta bebek düşünmüyor gibi yapman çünkü sen kaçarsan o seni kovalar ama diğer türlü sen koşarsan o kaçar bu işler hep böyledir kafandan sildiğin gün hamilelik haberini alırsın stres en büyük düşman

Doktorlar 1 yıl normal diyorlar bir şey pnermiyorlar 4 ay önce folikasit kullandım ancak benim yumurtalamamda bir sorun olduğunu sannıyorum çok araştırdım. Regliçin 14/15. Gün ovalasyon günüm. 1 sene bekleyeceğimizi söyledi doktor daha erken gayet normal dedi. 1 senemizde artık doktora ikimizde detaylı görüneceğiz artık ancak çok düşünüyoruz ikimizde her ay regl tarihi gelince düşünün yakınlık bile etmuyoruz ki ne olur ne olmaz

Eşinde mutlaka gözüksün ondada sorun çıkmazsa sana vereceğim en büyük tavsiye kafandan bebek düşüncesini silmen hatta bebek düşünmüyor gibi yapman çünkü sen kaçarsan o seni kovalar ama diğer türlü sen koşarsan o kaçar bu işler hep böyledir kafandan sildiğin gün hamilelik haberini alırsın stres en büyük düşman
Hiç çıkmıyor ki aklımızdan.. düşünmeden edemiyorum. Keşfetim hep böyle şeylerle dolu. Rüyamda bile kaç kez ağlayarak gebelik testini pozitif görmüşlüğüm var. Bebek görüyorum sürekli rüyamda. Bilinç altımı ele geçirmiş durumda. Çok kafaya takıyoruz..

Doktorlar en az 1 sene diyor bende 8 aylık evliyim benimde olmuyor 1. Senede çatlatma iğnesi vururuz diyolar
Problem yumurtanın çatlamaması mı bilmiyorum ki 1 kez doktora gittim. Evliliğimin ilk 3. Ayıydı. Doktor çok erken dedi sağlıklı yumurtalar dedi. Deneyin dedi gönderdi

Back
X