Hamile kalamıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cnisaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cnisaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2025
6
1
1
Kızlar 3 yıldır evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyor eşim sperm testi verdi geçen yıl temmuz ayında bazı değerleri düşüktü proxeed kullandı Eylül'de tekrar gitti her şey yolunda çıktı bende Aralık'ta gittim hormon testlerim her şeyim normal hsg çekildi tüpler açık bunaldım artık gerçekten doktor bana pikassos verdi 1 aydır onu kullanıyorum adetim düzensiz doktora gitmeden önce 3 aydır adet olmuyordum gitmeden önce şimdi yine olmuyorum 42 gün oldu ovulasyon testi deniyorum adetimin bittiği günden beri hep silik çizgi ve aynı renkte bir kere yok oldu o kadar onun dışında her gün aynı saatte yapıyorum sıvıyı kesiyorum hep aynı renkte

Çakşır suyu ve hayıt otu macmun

Merhaba canım bende 6 yıldır istiyorum çarşı suyuu denedim fayda görmedim pcos var ve adet olamıyorum bu süreçte ovulasyon testi magnezyum yumurta kalitesi arttırıcı ilaç kullanırsan daha iyi olur

Bitkisel kürler daha da bozabilir benim de 1 yıl oldu bizde hiç bir sorun yok adetlerim çok düzenli ama olmadı yani ama hiç cesaret edemedim kür denemeye.
Bir üniversite hastanesinin infertilite bölümünden randevu alın herşeye baştan bakıyorlar

Merhaba canım bende 6 yıldır istiyorum çarşı suyuu denedim fayda görmedim pcos var ve adet olamıyorum bu süreçte ovulasyon testi magnezyum yumurta kalitesi arttırıcı ilaç kullanırsan daha iyi olur
Ben gördüm ilk çocuğu kist bile vardi

Doktorum pikassos verdi 2 ay kullan hamile kalmazsan gel dedi Şubat'ta tekrar gidecem tedaviye başlayacak

3 ay adet olamayınca soğan kürünü dedim 1 hafta sonra adet oldum ama şimdi yine olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…