Hamile Kalamıyorum

bilinmeyenselen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2024
26
7
27
Merhaba arkadaşlar, bir buçuk senedir korunmuyoruz fakat hamile kalamıyorum, eşim defalarca test yaptırdı, bende aynı şekilde hiçbir sorunumuz yok, doktorlar kafanın rahat olursa hamile kalınacağını söylüyor, nasıl takmayayım, bebeğimin olmasını çok istiyorum fakat olmuyor, hiç olmayacak mı acaba :KK43: bildiğiniz yöntemler var mı

Merhaba arkadaşlar, bir buçuk senedir korunmuyoruz fakat hamile kalamıyorum, eşim defalarca test yaptırdı, bende aynı şekilde hiçbir sorunumuz yok, doktorlar kafanın rahat olursa hamile kalınacağını söylüyor, nasıl takmayayım, bebeğimin olmasını çok istiyorum fakat olmuyor, hiç olmayacak mı acaba :KK43: bildiğiniz yöntemler var mı
Hsg rahim filmi öneririm

Yumurtlama zamanınızda tatile çıkın gezin tozun bol bol akşamları da ilişki yaşarsınız birde öyle deneyin

kesinlikle ozel hastaneye felan gitme .tip fakultesi varsa orda takibe baslanmalisin cocuk istemiyle.en son testler tahliller bitince hsg felanda cekileceksin.seni hocaya yonlendiriyorlarlar zaten.prof daha iyi bilir.yumurtlamam oluyo saniyodum aslinda oluyodur ama yeterli olgunluga gelmiyordur cubukla koyulasmayi takip et.doktora soyledim bir hap verdi bana 5 gun kullandim sadece ve hemen hamile kaldim bende 1.5sene korunmadgm halde hamile kalamamistim.

bana da kafa rahatligi diyen cok oluyodu ama bir problem ihtimali bile olabilir hersey kafayla alakali degil canim .yani benimde test tahlillerim temizdi ama benm kendim yumurtlamami takip ettigimde istedhm olgunlukta yani dollenecek saglikli bir yumurta olusmadigini farkettim.doktoruma bunu soyleyince prof.zaten hemen bir hap yazdi.yoksa ultrason temiz cikiyor hemende hamile kaldim suan 6 ayligiz

kendini takip et mutlaka dinle kendini anlarsina zcok.bu gez toz diyenlere bakma sen tabiki tevekkul et stres yapma ama gezerek tozarak sorun cozukmuyor havadan hamile kalinmiyor yani

X