Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sperm akmasın diye yapıyordur diye tahmin ediyorum bazen bende yapıyorumNiye öyle bişi yapıyorsunuz
Yumurtlama testleriyle takip edin ilişkiden sonra 10 15 dk yatar pozisyonda durun hemen ayağa kalkmayın ve Doktorunuza tutunmaya yardımcı olabilecek ilaç takviyelerini sorabilirsinizVallahi nasıl sorulur bilmiyorum
Hamile kalamıyorum doktora gittik eşimle herhangi bir sorun yok . Fakat aklıma takılan birşey var ilişkiden sonra peçete koyuyorum acaba bunun bir etkisi var mıdır ?
Hamilelik içinse dölleyen sperm zaten ilk anda giden sperm, gerisi herkeste akıyor. Anlamsız geldiSperm akmasın diye yapıyordur diye tahmin ediyorum bazen bende yapıyorum
Peçeteyle ilgisi olduğunu sanmıyorum bende temizlemek için kullanıyorum ve kullanan çok kişi vardır bence .Vallahi nasıl sorulur bilmiyorum
Hamile kalamıyorum doktora gittik eşimle herhangi bir sorun yok . Fakat aklıma takılan birşey var ilişkiden sonra peçete koyuyorum acaba bunun bir etkisi var mıdır ?
Çocuk çocuk diye kafaya takınca olmadığını etrafımda çok gördüm. Ne zaman bebek meselesini kafalarından çıkardılar gebe kaldılar. Bir de sperm içimde kalsın diye peçete koyuyorsanız onun yerine ayaklarınızı duvara dayayın öyle de biraz kalıyormuş. Bi arkadaşım denemişti.Vallahi nasıl sorulur bilmiyorum
Bende yapıyorum ancak sperm kalsın diye değil akıp etrafı kirletmesin diye bence arkadaşlarda bu sebeple yapıyor amaÇocuk çocuk diye kafaya takınca olmadığını etrafımda çok gördüm. Ne zaman bebek meselesini kafalarından çıkardılar gebe kaldılar. Bir de sperm içimde kalsın diye peçete koyuyorsanız onun yerine ayaklarınızı duvara dayayın öyle de biraz kalıyormuş. Bi arkadaşım denemişti.
Pecetenin hiç bir alakası yok.Vallahi nasıl sorulur bilmiyorum
Sperm dışarı akmasın diyeNiye öyle bişi yapıyorsunuz