- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi zeynep3377
-
Bilen arkadaşlarım bu süreci yaşayan arkadaşlar bilgi verebilir miMerhaba 1 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen hamile kalamıyorum. Adetim kendimi bildim bileli hep düzensiz örneğin 1 ay oluyorsam 2-3 ay olmuyorum daha önce doktora gittim hiçbir sorun yok dedi. Şimdi hamile kalamadağım için doktora gitmeye karar verdim. Ama korkuyorum süreç nasıl ilerliyor hangi işlemleri yapacak nelere bakacak bilgi verebilir mi
Merhaba hormonlarınızda sıkıntı vardır büyük ihtimalle 2-3 ay normal değil pcos olabilirsinizMerhaba 1 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen hamile kalamıyorum. Adetim kendimi bildim bileli hep düzensiz örneğin 1 ay oluyorsam 2-3 ay olmuyorum daha önce doktora gittim hiçbir sorun yok dedi. Şimdi hamile kalamadağım için doktora gitmeye karar verdim. Ama korkuyorum süreç nasıl ilerliyor hangi işlemleri yapacak nelere bakacak bilgi verebilir mi
Doktor pcos değil demişti yeme düzeniyle alakalı dedi beslenme alışkanlığı değiştir karbonhidrat kullanma demişti ama tam anlamıyla uygulayamadım tabi bak hamile kalamazsan beslenmeni değiştirmedin olarak sayarım dediMerhaba hormonlarınızda sıkıntı vardır büyük ihtimalle 2-3 ay normal değil pcos olabilirsiniz
Vajinal muayene acılı bir işlem miMerhaba hormonlarınızda sıkıntı vardır büyük ihtimalle 2-3 ay normal değil pcos olabilirsiniz
Hayır hic kasmayın kendiniziVajinal muayene acılı bir işlem mi
Sırf o muayeneden korktuğum için doktora gitmedim 1 yıldır hep bekledimHayır hic kasmayın kendinizi
Vajinal muayene acılı birşey değil. En fazla 2 dk sürüyor zaten.Vajinal muayene acılı bir işlem mi
Bilmiyorum ki yani o kadar etkiler mi yediğimiz şeyler siz yine de adetin 3.günü gidip baktirin hormonlarınızaDoktor pcos değil demişti yeme düzeniyle alakalı dedi beslenme alışkanlığı değiştir karbonhidrat kullanma demişti ama tam anlamıyla uygulayamadım tabi bak hamile kalamazsan beslenmeni değiştirmedin olarak sayarım dedi
Çok teşekkür ederimVajinal muayene acılı birşey değil. En fazla 2 dk sürüyor zaten.
Öyle yapacağım ilk bi gidiyim bakalım süreç nasıl olucakBilmiyorum ki yani o kadar etkiler mi yediğimiz şeyler siz yine de adetin 3.günü gidip baktirin hormonlarınıza
Takip yapacak olsa yine vajinal yapıyor buna alışmanız gerekiyor ben de başlarda aşırı geriliyodum alisiliyo daha sonraSırf o muayeneden korktuğum için doktora gitmedim 1 yıldır hep bekledim
Sizde bebek içinmi gitmiştinizTakip yapacak olsa yine vajinal yapıyor buna alışmanız gerekiyor ben de başlarda aşırı geriliyodum alisiliyo daha sonra
Evet canım benim cok karışık anlatsam burda 1 paragraf olur :) ben en son hsg yani rahim filmi de çektirdimSizde bebek içinmi gitmiştiniz
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahEvet canım benim cok karışık anlatsam burda 1 paragraf olur :) ben en son hsg yani rahim filmi de çektirdim
Yok hayır mart ayında düşük yaptım maalesefHmm umarım kavuşmuşsunuzdur
Bilmiyorum ki yani o kadar etkiler mi yediğimiz şeyler siz yine de adetin 3.günü gidip baktirin hormonlarınıza
Yok aslında onu demek istemedim beslenme şeklimiz âdet düzenini 2-3 aylık bir süreyle geciktirir mi polikistik olanlarda daha etkili diye biliyorum kilo vermenin vs âdet düzenine etkisi
Merhaba 1 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen hamile kalamıyorum. Adetim kendimi bildim bileli hep düzensiz örneğin 1 ay oluyorsam 2-3 ay olmuyorum daha önce doktora gittim hiçbir sorun yok dedi. Şimdi hamile kalamadağım için doktora gitmeye karar verdim. Ama korkuyorum süreç nasıl ilerliyor hangi işlemleri yapacak nelere bakacak bilgi verebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?